ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?
Nutkave prejedanie sa
ja som asa začala troška viac hýbať,ale ozaj mi pomohli najviac fitness inštruktori,je tu kopec fajn vecí ale,treba mať jedného radcu a držať sa jeho rád a výsledky sa určite dostavia..ja som bola v Pengyme BA..pá
ja som asa začala troška viac hýbať,ale ozaj mi pomohli najviac fitness inštruktori,je tu kopec fajn vecí ale,treba mať jedného radcu a držať sa jeho rád a výsledky sa určite dostavia..ja som bola v Pengyme BA..pá
suhlasim
ty uz si tu prestan robit na kazdej stranke neplatenu reklamu!!! nikoho to nezaujima, tak neotravuj!!
poradí vám fitnesska ,osobná trénerka :www,monikakorbova.sk
luluz1
ano,mala by si vyhladat odbornu pomoc.pre istotu na dusi
luluz, dakujem...taketo nieco fakt potrebujem počut, resp. čitat. Precitam si to viac krat po sebe a budem sa snazit natlacit to do tej svojej hlavy a potom si to stale v mysli opakovat. Ved ked chcem nieco dokazat, musim preto aj nieco obetovat...tak si drzim palce a vlastne vsetkym s tymto problemom...zatim
for klaudi:
Ahoy..z mojho pohľadu by som ti odporučila len aby si si cely deň pripominala že ideš a už chudneš.. že každnou sekundou/minutou si stale bližšie a bližšie ku svojej vysnivanej vahe.. ale to nesmieš ani na jednu minutu cez deň zabudnuť na to že pred včerom si si povedala že ideš schudnuť a už si na začiatku, ak toto vydržíš 4dni tak potom to už pôjde o trošku ľahšie..
ahojte, tak ja som to cele zase pokaslala. Jeden den som sa prejedla, dalsi den som sa uvedomila a bolo to dobre, ale vcera som zase zjedla co sa dalo, sialene kombinacie. Zaludok mam ako tehotna a dnes zrana som sa zase prejedla. A to som si slubila, ze od dnes sa uz nesmiem prejedat. Ved nevladzem nic robit, ani dychat ani sa hybat, taka som preplnena,ale stale by som do seba tlacila. Je mi zo seba zle, nedokazem sa prekonat,placem a som neskutocne smutna. To fakt nedokazem povedat nie dalsim kuskom jedla? Boze, vsetky zdravo zhodene kila budem mat spat....je to na nervy a ja sa citim fakt hrozne. Neznasam sa ked jem....
ahoyte ALL,
je mi 17 a mam 176 cm a 67 kg.. nemam sa koli tomu rada.. nepáči sa mi moja postava.. teraz su prazdniny.. a čo ja doma robim?.. nič iba sa napchavam.. jem jem a jem.. nejem jedenkrát do dňa ale jem napr. od 12tej do 3tej.. ale nie stale.. mam medzi tým take večšie prestávky.. o 5tej už nejem nič.. po tomto čase už chodim behať, cvičiť. ked si potom dam čaj už v noci nejem.. ale ked nepijem čaj tak ešte o 2hej rano vyžieram chladničku.. (ale toto je cez prazdniny)
cez školu: som vždy ked som prišla zo školy najedla a ked šeci odišli z domu tak som išla zvracať.. bolo to pravidelné.. v škole nejem.. neznesiem ten pohľad druhých na mňa ako kukaju ked jem.. niekedy sa pristihnem ako inych mojich spolužiakov pozorujem ako jedia a vtedy mi hlavou prebehne "ako to môzeš zjesť a vôbec ťa to netrapi,... užívaš si život" ...... jeto smutne.. mno ale čo sa mi stalo teraz cez prazdniny.. od algusta som sama doma.. nemam tu žiadnych kamaratov.. prve 2 týždne prázdnin som zvracala pravidelne za každým jedlom a potom to prišlo.. chodim neskoro spať, veľmi neskoro. mno a raz v noci som sedela na postely a četovala som.. ked sa ma kamarati z netu spytali ako sa mam povedala som im ze dobre..(chvalabohu nič netušili) ja nwm či som sa vtedy mala dobre, nepremyšľala som nad tým.. mnoo ale potom ked som išla už spať, ľahla som si nabok a rozmyšľala som "Načo som tu vlaste, ked nič nedokažem ani schudnuť iba prežierať sa"
a toto sa mi už stalo 3krát....... myslite že by som mala isť k psychologičke?