ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?
Nutkave prejedanie sa
oboje!! ked sa preješ.. boli ťa brucho a maš vyčitky že tak vela ješ.. a keď sa prežereš a potom vyvrátiš to je to veľká zátaž na psychiku. Viem o čom hovorim, nwm či som skončila s bulimiou ale pre toto obdobie zatial som nevracala.. len ma sere že sa vraciam k jedeniu veľa..a možno sa časom vratim aj k bulimii
CO je podla vas horsie? prejest sa alebo prezrat s a a vsetko vyvratit ???... :(
potrebujem pomoc.. zase sa prežieram jako prasa.. tak že mi chutí šetko naraz.. šunková salama a do toho čokoládový koláč o 5 minut neskor kapust. polievka čo mama navarila.. a žerem a žeram až kym mi neni zle.. Ja newiem čo mam robiť.. a nwm ako si mam upraviť jedalniček.. :((
for sade8
a šak ja ani nič ine nemožem... pretože ja doma si desiatu do školy nerobim (nestínam) a na toto mi vysstačia peniaze čo mi mama dava do školy.. ae tak vystačí mi to, neškvrka mi v bruchu, nemoce sa mi hlava, a ani nič ine.. normlne som naladená.. to nie ako vtedy ked som cely den nič nejedla..
a LOL že extreem x))
ne ja si nemyslim ze je to extrem..(xD)
a šak toto jem ked som v škole.. a ked prídem domov tak zjem niečo varene čo mama urobila naobed.. je to podla mna normálne. neni to xD extrem!.nepreháňaj ,
ja za cely den nemam pocit hladu ked toto pravidelne dodržiavam
for sade8
ae šak ja nehladovím..
mne ide o to že ja som asi pred mesiacom jedla jedenkrát do dňa a to tak že som sa napraskala jedlom že ma neuveritelne strašne bololo brucho..
a tato tema "nutkave prejedanie sa" si myslim že je to spravne nazvane čo som robila pred mesiacmi, že som jedla lenjedenkrát za den a to preto bo som mala a mám cieľ schudnuť.
a tak prečo nenaučiť sa jesť viacej krat dodňa a pritom ešte aj chudnuť.. myslim si že je to lepšie ako sa cely den od rana do obeda (pokím neprídem zo školy) trápiť pocitom hladu / škvrkania v bruchu / točenia sa hlavy od hladu ... a potom pri telke sa napchávať žrádlom, vyvaľovať si svoje tučne stehná, šunkatý zadok a sadlove brucho. a jesť a jesť pokím ma žaludok nebude bolieť od tolkeho jedla ktoré som naviše hltala.. a ani som to poriadne nerozžuvala (to take velke kussy_vieš si to predstaviť??))
ahojte..boze to preco existuje nieco take ako prejedeani sa alebo take boze aj uz necem tak vela jest ved ja som vzdy bola taka ze maalo som papala. a teraz dako vela a uz som pribrala 3 kg co inokedy vazim 49a teraz uz aj citim ze soom daaako ina..bno ze sa tam inak citim no...hhm (
for sade8
pred týždňom aj nejakými dňami..
niečo sa ti nepáči?.. je to primeranee. funguje to a ani sa nemusím trápiť pocitmi hladu