ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?
Nutkave prejedanie sa
dawaj si pozor. ja som si takto pokazila zaludok. ze som kombinowala tie najdiwnejsie jedla spolu. neni to bohwieco
klaudi to ze nezvracias je velmi dobre nikdy s tym nezacni potom je velmi tazka cesta z toho von...a to ze sa prejedas je asi kvoli tomu ze si drzala nejaku dietu ale dieta sa neda drzat vecne...to ze si pribrala neber tak tragicky zase to zhodiiis ked sa zacnes pravidelne po stravovat mali by prejst chute aj s prejedaniiim nedopieraj si jedla ktore mas rada.a nikdy nerob to ze ked sa citis zle tha to zahnas jedlom to ti pomoze akurat v ten moment a potom pridu vycitky
vitam v tomto klube, uz sem patrím aj ja...posledne dva dni boli hrozne. Fakt sa nechapem, pravidelne jem, cvicim a pomaly chudnem. Ale mala som riadne stresy posledne dni, tak som to riesila jedlom. Jedla som hlava nehlava. Dokonca som ostala hore do pol 2 len kvoli tomu, aby som mala istotu, ze vsetci spia a ja sa mozem v klude zase prejest. Tak som si dala jogurt, 2 krajce chleba s natierkou, nutellu s ovsenými vločkami a neviem co este. A vcera cez den som zjedla dalsie neskutocne mnozstvo nezmyselneho jedla. Dnes rano? Dva krajce chleba s natierkou, kava, caj a dva velké kremove zakusky a 4 marhule, toto uz nie je normalne, za tie tri dni som pribrala 3,5 kg ale ja sa citim ako keby som mala aspon o 20 viac. Taketo zachvaty som hadam este nikdy nemala a keby som zacala zvracat bolo by to urcite horsie. Nedokazem sa vyzvracat sama od seba a ani nemam na to moznosti, doma stale niekto je a v praci sa to tiez neda. Hlavne ze ma kontroluju lebo malo jem, ale v skutocnosti zjem aj za troch. Neviem si s tym pomoct, ked budem takto pokracovat dalej, pridem o vsetky zdravo zhodene kg, ktore sa mi podarilo zhodit za 4 roky....je mi zo seba zle. Bojim sa toho, hlavne preto,ze som sa asi rozjedla a aj ked viem ze to co robim nie je dobre ale aj tak do seba pcham vsetko....
musím vám napísať čo som práve urobila a aká som zvrátená. Išla som sa kupať,pustila som si hudbu, prud vody a vracala som! Normalne som sa kupala vo vlastnych zvrratkoch. Je mi zo seba fakt zle. Moj žaludok to asi fakt nezvlada,kedže vyšlo aj jedlo z obeda. Nikto si nič nevšimol, naštastie ale takto takto to dalej nemože isť:(
prossím pomoc, dnes som to nezvladla:( prejedla som sa,cely den somlen žrala. S tým rozdielom že som nebola vracať pretože mám doma rodičov. Snažím sa z toho už rok dostať,ale nejde to, stále počúvam poznámky o tom, ako musia kvoli mne vela nakupovať. Dnes to bol extrem, je mi strašne zle, zjedla som vela čokolady a inych veci, mám brucho ako tehtná.. Zajtra musím vyzerať tip-top , čomám prosím váas robiť? Je mi zle...
takze u mna to zacalo tym ze som mala par kileciek navyse. A pretoze ja nikdy nevydrzim ziadnu dlhu dietu povedala som si ze musim schudnut ihned samozrejme som prestala hned jest pila iba zeleny caj a vodu sem tam ked mi bolo zle som si dala paradajku alebo kalerab a tak. Lenze toto mi vydrzao tak tri dni potom som sa s prepacenim tak dozrala ze by nik neveril ako to do mna voslo. 2 hlavne jedla 3 rozky cela cokolada 3 dobosky ovocie no proste nechcem ani hovorit. samozrejme prisli vycitky svedomia tak som si povvedala ze od zajtra zase nejem takto to trva uz nejako pol roka a nevie prestat - nadvahu mam stale z toho vecerneho prezierania sa :(
Caute vsetci. Od mala mam problem so stravou, sialenou chutou do jedla a s navahou. Pred rokom sa mi podarilo na internete natrafit na tuto stranku: -odkaz odstránený- Dodnes som vdaka zdravej strave a podpore komunity , ktoru som tu spoznala schudla 17,5kg. (mohi aj ovela viac) Pridajte sa k nam, radime si , povzbudzujeme sa navzajom a takisto sa aj na zivo stretavame. Drzim vsetkym palce. :)
Karolinka, si vitarianka?
prave pre problemy ktore uvadzate sa pridajte do klubu ktory Vam pomoze
napiste mi prosim na
bytfitvitarian@gmail.com
baby ako to citam neda mi nenapisat svoje skusenosti. donedavna som zila v obobi ked jedenia akoby nikdy nebolo dost a ked som aj bola plna stale sa do mna nieco zmestilo. obdivovola som ludi (chvalabohu len vtedy) ako si dokazu dat len kocku cokolady ked ja som ju po otvoreni musela s prepacenim zozrat celu a aj to bolo malo. avsak sama neviem ako jednoducho to prislo z hlavy a tam naozaj vsetko zacina aj konci a motivacia pacit sa nie inym ale hlavne sama sebe. na prevysajuce tukove bunky som sa uz nedokazala divat avsak zo ziadnou dietou som ani nezacinala lebo dobre viem ze clovek s dietou nikdy neschudne a vsetko sa casom vrati. jednuducho som zacala o nieco menej jest a co je hlavne nejedla som 4 hodiny pred spanim. aj ked obcas to bolo na nevydrzanie a hlavne som zacala civit. je fakt jedno s cim zacnete dolezite je ze vas to musi bavit a preto aj trosku potrva kym clovok najde to spravne. a tak som objavila aerobic a uz to islo samo. aj chut na sladke akosi ustupovala a zistila som ze sa to celkom da. samozrejme aj teraz ma prepadne chut na cokoladu. ano, dam si nieco mensie ale viac sportujem takze to nie je az take strasne. baby verte, ze najdolezitejsia pri chudnuti je motivacia a hlavne chut robit nieco zo sebou aby ste sa potom mohli tesit ze ste do dokazali a mozete sa v zrkadle pozerat na seba s usmevom. to moj pribeh. vela stastia v boji s kilami a neoodolatelnym jedlom.