Nutkave prejedanie sa

Príspevok v téme: Nutkave prejedanie sa
kissable

ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?

ammanda

fuu ja som sa prave dost "prezrala" tak som rada ze v tom nejsom jedina, uz sa to taha asi 10 rokov s lepsimi a horsimi obdobiami, a nejak sa bojim ze prave ide to horsie :( chcela by som sa opytat ci to niekto riesil odborne, u psychologa a tak a ci mu to pomohlo, lebo neviem ci to sama zvladnem zas bo ide zima :( a nechcem zas pribrat 10 kil

natallla

milly,drobec,budte rady baby ze nezvraciate a ani to neskusajte,je to peklo z ktoreho najst cestu von je neskutocne tazke.drzim vam palce.

drobeeec

presne tak, tiež neviem čo je lepšie...myslím že môžme byť rady že nezvraciame, potom by sme do toho asi ešte viac spadli...ktovie...sme na tom ako tak čítam rovnako :-D a odkiaľ si? ja som z Lučenca

milly11

vazne 21? aka nahoda :) ja tiez nezvraciam, ale to len preto, ze mi to proste nejde, us som sa davnejsie pokusala..teraz ale neviem, co by bolo horsie..

drobeeec

ja mám tiež 21 :D a začala som v druháku na strednej...tiež som chcela schudnúť, podarilo sa 8kg a po polroku som sa z toho nejedenia začala prejedať...nezvraciam to jedlo potom, pretrpím si všetky tie bolesti a kŕče, nepríjemnú plnosť žalúdka, ja ani neviem zvracať, dva krát ma to chytilo že idem sa skúsiť vyzvracať, lebo mi bolo hrozne zle, ale nič...takže nemám typickú bulímiu

milly11

mam 21 a s prejedanim som zacala v 8. triede na zakladnej, ked som chcela schudnut..co ty? a vlastne chodis to jedlo potom aj vyvvratit?

milly11

drobeeec, to ma mrzi. tak drzim palceky, aby ti lekari pomohli..a co sa tyka toho hlavneho problemu, dufam, ze sa nam to podari prekonat..