ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?
Nutkave prejedanie sa
ja mam taky problem ze v pohode jem iba 3 krat do dna nemusim stale zobkat ale moj problem su porcie ake si naberam napr.na ranajky mam dvojitu porciu kornflexov plus jobgurt a jablko
na obed obrovska porcia spagiet tak pre dvoch ludi v pohode a na veceru som dnes zjedla 3 krajce chleba no masakra to je...ale som mysslela ze si zajtra dam tkz.,,hladovku ,, budem pit iba tekutiny a potom od toho piatku zacnem zdravo a ,,primerane porcie,, a aj cvicit by som chcela ak by sa podarilo velmi velmi velmi chcem schudnut ...prosim pomozte mi pomozme si....
mne sa to hrozne kolise ani neviem ale vela a neprehanam... no predtym na vrchole mojho "anorektickeho" sposobu zivota som mala okolo 60kg, normalne som tak mavala okolo 65 ale ked som par dni nejedla a iba cvicila tak to bol uzasny pocit na vahe vidiet 60... ale potom som sa rok z toho snazila dostat a zacala som s prejedanim a rezignovala cely zivot, tak som pribrala okolo 15-20 kilo, ako kedy, podla toho ake obdobie som mala... a toto leto som zhodila daco a bola som so sebou spokojna lebo som bola stastna tak mi na postave ani tak nezalezalo...ale posledne tyzdne mam velku krizu takze znovu priberam... vysledok moze byt okolo 75-80 kilo... strasne nieco
168 cm zabudla som...inak je neskutocne ako cloveku zmeni zivot ked trochu schudne
to su otazky na telo :)
moja vaha je dost premenliva - tak 10 kil horedole, 60/70 - leto/zima kazdy rok, momentalne sa snazim drzat pod 65 ale chcela by som 55 :((
rano som sa pozrela do zrkadla a bolo fakt hrozne . a pritom som vstala s celkom dobrou naladou, v pohode sa naranajkovala ale potom som sa zacala ucit a zacala rozmyslat nad vsetkym zase.. a zase je to cele to dookola...desat minut som sa do toho pozerala a tak mi je nanic, isla som do chladnicky, nastastie som si zobrala iba ovocie, ale tak mi bolo zle ze som musela vyjst na balkon a snazit sa upokojit na cerstvom vzduchu. a taky som mala pocit ze zly ze som zahodila polovicu jablka z balkona ako som tam tak stala lebo mi prislo hrozne zle...lebo mi dochadza skutocnost a vsetkeho sa tak bojim a tak ma to mrzi vsetko...
ja mam dneska depku jak delo...najracej by som sa ujedla k smrti :((
preco cely moj den zavisi odtoho kolko rano vazim??
aaaaaa dokelu ako rodicom vysvetlim ze ma vyhodili lebo som hlupa a leniva a kaslala som na vsetko cely semester??? som taka nahnevana sama na seba, ze nedokazem so sebou nic spravit. a iba zahadzujem vybornu prilezitost, preco som len taka tvrdohlava?? aj ked je nieco dobre tak si to sama pokazim... normalne sa o seba bojim ze si dako ublizim alebo nieco spravim .. zatial sa moje sebadestrukcne sklony prejavuju iba prostrednictvom jedla, ale bojim sa ze spravim nieco fakt hlupe....
presne presne.. ale ja verim v osud, predsa tu musi byt nieco koli comu som tu.. nieco preco som ako stvorena a miesto kde mam byt. vies co mna tato realita tak ubija, fakt mam pocit akoby som zila vo vlastnom svete..a mozno som to ja sama, ale predsa dokelu tu musi byt nieco lepsie. inak ja sa ani nemam o com rozpravat s mojimi rovestnikmi, vacsinou si iba vymyslam hluposti lebo sa s nimi neda bavit o takychto hlbsich veciach a iba to hram a predstieram zaujem o tie hluposti... nikoho by to asi nebavilo stale dokola rozoberat to iste, ale co uz ked mam taku plnu hlavu myslienok hocijakych...
fuh u& by som mala spat lebo rano vstavam a bude to velmi tazky den ... dufam ze ma nieco osvieti zajtra vecer na pisomke inak bude nula bodov