Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nutkave prejedanie sa

Príspevok v téme: Nutkave prejedanie sa
kissable

ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?

zelda

nahorsie je ze viem ze by som na to mala, ale neviem sa donutit, aj mam cas na ucenie ale ja len rozmyslam o vsetkom moznom a neda sa mi ani sustredit...

a inak ked cvicim tak je to uplne iny svet, raz sme isli so spoluziackami na aerobik tak ma skoro ani nespoznali. smiala som sa, skackala hocijako, tocila sa a zabavala. cez prestavku sa isli uplne znicene na pit a ja som si tam tancovala :))) ked som predtym trenovala karate tak to bolo uplne nieco ine. ja som bola ina.

zelda

amanda presne tak ved moje prispevky pisem vlastne sama koli sebe lebo uz to nemam komu hovorit ked aj tak nikto nechape a v hlave sa mi striedaju take hocijake myslienky ze sa citim ako blazon...

a presne to by som aj ja potrebovala, hrubu ciaru...

Mna to hrozne mrzi koli rodicom a rodine, hoci ja som bola vzdy taka ze som im nikdy nic nevysvetlovala, nic nehovorila a robila som to co som ja uvazila za spravne. vzdy som to brala ako ze je to moj zivot a ja o nom rozhodujem. ale teraz su to uz vaznejsie veci, dokonca sa aj bojim ist domov, lebo neviem co im poviem, ze odidem z tejto skoly lebo sa mi nechce ucit? lebo som na nic a nic neviem a nic ma tu nebavi a nebavi ma takyto zivot?! ale urcite im nedokazem povedat ze toto vsetko koli mojim psychickym problemom a psychickej nevyrovnanosti... tolko penazi mi rodicia uz dali, uz len na primacky a teraz ked som tu..a pritom nie sme vobec bohati a mame problemy s peniazmi. a tak vela odo mna vsetci cakali, vzdy som bola najmudrejsia v rodine a odo mna ocakavali ze pojdem na dobru skolu a budem studovat. a co im poviem ked nespravim polovicu skusok? ze to bolo tazke? a ja som na to vsetko kaslala cely semester?

A presne teraz by som potrebovala taku uplnu prevratnu zmenu ale nechcem nikomu nic vysvetlovat, proste uz nechcem aby mi niekto dohovaral ze som sikovna a zvladnem to, aj tak nikto nevie o com to v skutocnosti je, ja viem co citim a hoci neviem co chcem, viem co nechcem. a hrozne rada by som trochu cestovala, robila hocikde na chvilu, a viem ze na vela miestach by to bolo zle a tazke, ale spoznala by zivot, kopa skusenosti. ja to beriem tak ze aj zle skusenosti su lepsie ako nic, lepsie ako neprezivat nic. a mozno by som nasla nejaky ciel, nieco co by som chcela robit. ved moznosti je tak vela, ale ja iba sedim na zadku a stazujem sa a zabijam vzacny cas. ja milujem zivot ale potrebujem citit ze zijem, adrenalin, vzrusenie, stale nejaku zmenu. aby ma bavilo zit a tak..

ammanda

zboznujem tvoje prispevky :))
ja som na tom presne tak isto akurad ze ja sa neucim lebo sa neviem prinutit iba nato sprosto civim a nadavam si aka som sprosta ze stym neviem pohnut. vsetkym uz musim ist nanervy riadne, aj natomto fore ma zachvilu budu racej ignorovat. utapam sa v depkach cele dni...nic ine neviem a tak mi treba, luto je mi akurad rodiny co domna investovali lebo ja som uplne nepouzitelna. potrebujem urobit hrubu ciaru za svojim doterajsim zivotom! prihlasit sa na novu skolu alebo zacat robit a starat sa oseba

zelda

mne je tak hrozne zle, boli ma hlava, uz ani nechcem mysliet na nic lebo ma boli este viac... a uz sa ani nechcem vsetkym iba stazovat tak jedine co mi zostava je sem pisat... iba vsetkym stale hovorim ako mi je zle a vymyslam si preco a hladam vyhovorky a pritom je chyba vo mne. nikto za to nemoze a nic nesposobuje ze sa tak zle citim iba ja sama sebu stale psychicky nicim...akokeby som sa v tom vyzivala ze som na dne. to je uz vazne chore

zelda

suzanah fakt zaujimavy pribeh... vela si si toho prezila ...

ja som dnes uplne zufala, zajtra mam pisomku od rana sa snazim pocitat hlupe limity ale vobec mi to nejde... taka som nervozna iba chodim z izby do chladnicky.. zacnem pocitat po 10 minutach to vzdam a idem daco zjest a od rana takto...uz neviem co mam od zufalstva robit...

heheh no mozme sa ist spolu "najest" nie je zly napad. mozno spolu na nieco prideme :)navzajom sa podporime :) piste mi kto ma zaujem : terezia.mokosova@gmail.com

ammanda

ja som z BA :)
mozno by pomohlo zoznamit sa s ludmi s podobnym problemom tak ked budete mat zaujem napiste, skocime sa niekam najest :)) ne, robim si srandu :)

ShaulaThalit

Ahojte dievcata, neviem ci este stale tato tema je aktualna pre vas, ale ak ano, tak by som sa rada pridala... bulimiou trpim niekolko rokov, zacala sa to nenapadne uz v detstve a vystupnovalo sa to, ked sa rodicia rozviedli...