Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nutkave prejedanie sa

Príspevok v téme: Nutkave prejedanie sa
kissable

ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?

ammanda

ja si len musim vynadat ze som zas nepohla s tou pracou co uz :(( mozno zajtra...aj ked moc tomu neverim
vela stastia pri teste zajtra ak uz ides spat

ammanda

ja lutujem kopu veci a najviac premarneni cas mylsienkami ako su tieto namiesto toho aby som zmenila co sa da. vzdy som mala pocit ze ma nebavia veci ktore bavia beznych ludi, a to co by ma mozno bavilo, nato som nemala odvahu :( ono ten zmysel zivota asi fakt neni, nejaky tvoj osud a podobne kraviny ktorymi som sa zaoberala..treba si len uzivat co pride, spravit co chces spravit a naco mas chut, ist kam chces ist...ja fakt nebudem riskovat ze mi ubehne takto cely zivot a nakoniec zistim ze som ho vlasne vobec neprezila. ono tie roky po strednej utekaju fakt rychlo a to ma desiiii

zelda

no neviem preco mi to dva krat napisalo.. to je jedno...

ved aj ja tu uz vypisujem vsetko co ma napada.. ale celkom to pomaha a trosku som sa upokojila. kukla som si serial a tu sa vypisala tak mi je ovela lepsie ako vecer, to bola cista zufalost... neviem ci si iba nehladam vyhovorky, ale na hobby nemam cas a ani peniaze a ani s kym a co... hrozne ma hneva ze nemozem trenovat karate, to by bolo super, ale s rozvrhom mi to vobec nevychadzaju treningy ziadneho klubu, a je to aj dost drahe tu v blave.. a keby som zacala znovu trenovat, tak by som chcela zase strasne na sebe makat a bojim sa ze by som to znovu zacala prehanat s cvicenim aj chudnutim, lebo tie kila by ma obmedzovali a chcela by som silou mocou chudnut a vsetko by sa iba zopakovalo

zelda

asi mas pravdu, je to vo mne.. nie je chyba v inych ludoch ani v mieste.. keby som sa zmenila vo vnutri tak asi aj okolie vnimam inak a vsetko.. ide o to ako sa divam na svet,len ja to nedokazem zmenit, vsetky moje koplexy a strach a nechut. neviem ako si uzivat zivot, neviem co ma bavi robit a tak. a wow 5 rokov vydrzat v takomto stave, moja ucta :) a nelutujes to? ze si mala odist skor, kym to nebolo take zle? a viem ze vacsina ludi by si toto precitala a pomysleli si presne, ze iba filozoficke zvasty, realita je ina a nieco ako zmysel zivota neexistuje, kazdy sa snazi iba nejako prezit. a malokoho bavi vyska a vobec ich zamestnanie..ale ja nechcem byt ako vacsina ludi, a chcem nieco co ma naplni inak to je o nicom...

heh a nechci vediet kolko som ja minula cez vikend, v piatok som si isla nakupit kopu jedla, ze velke zasoby, to som minula vela penazi..a v nedelu som zase bola hodinu v tescu, nakupila som si kopu veci, ze idem si zacat varit nieco normalne na intraku.. ale mam teraz plnu chladnicku aj skrinku a varit sa mi nechce, iba sa prejedam hlupostami..

ammanda

chcelo by to nejake zaujmy, hobby...nieco co ma fakt bavi a potrebujem si usporiadat myslienky takze trochu zneuzijem toto forum asi v blizkej buducnosti :)
to je neskutocne co cloveka napada ked sa nudi

zelda

asi mas pravdu, je to vo mne.. nie je chyba v inych ludoch ani v mieste.. keby som sa zmenila vo vnutri tak asi aj okolie vnimam inak a vsetko.. ide o to ako sa divam na svet,len ja to nedokazem zmenit, vsetky moje koplexy a strach a nechut. neviem ako si uzivat zivot, neviem co ma bavi robit a tak. a wow 5 rokov vydrzat v takomto stave, moja ucta :) a nelutujes to? ze si mala odist skor, kym to nebolo take zle? a viem ze vacsina ludi by si toto precitala a pomysleli si presne, ze iba filozoficke zvasty, realita je ina a nieco ako zmysel zivota neexistuje, kazdy sa snazi iba nejako prezit. a malokoho bavi vyska a vobec ich zamestnanie..ale ja nechcem byt ako vacsina ludi, a chcem nieco co ma naplni inak to je o nicom...

heh a nechci vediet kolko som ja minula cez vikend, v piatok som si isla nakupit kopu jedla, ze velke zasoby, to som minula vela penazi..a v nedelu som zase bola hodinu v tescu, nakupila som si kopu veci, ze idem si zacat varit nieco normalne na intraku.. ale mam teraz plnu chladnicku aj skrinku a varit sa mi nechce, iba sa prejedam hlupostami..

ammanda

ja som poslednych 5 rokov iba rozmyslala nad zmyslom zivota a zbalit som sa chystala od kedy som zmaturovala a stale tu trcim :( teraz uz to nejak dorobim a potom hadam vypadnem. neviem si predstavit zivot tuna...sice som aj bola prec v lete pred par rokmi - v usa ako vseci ale nebol to taky uzasny zazitok ako som cakala, asi som cakala zarzak, mala som moc velke iluzie o tom a nakoniec som bola sklamana. ako vpodstate som radaze som bola a bolo to fajn ale zistila som ,ze ako sa hovori pred sebou clovek neutecie a je to teda fakt pravda :( posledne dni uz som pomali minala vsetky peniaze najedlo, hanba

ja som hlavne vela cakala od VS, myslela som, ze budem konecne robit nieco v com som dobra a bavi ma, ze tam konecne spoznam ludi co mi budu rozumet, s ktorymi bude zabava, ze si najdem frajera atd. nic z toho sa nesplnilo :(( ani v usa...tak som pri mojom filozofovani dosla k zaveru ze zmenit sa musim ja sama inak sa nepohnem z miesta dalsich 5 rokov

zelda

ved sa snazim tak upokojovat, ze ked ma vyhodia iba mi odlahne a budem rada: a ty si vlastne na akej skole?

no presne ja som celu nedelu nevysla z izby, iba tu sedela a rozmyslala a kukala hluposti na nete...kazde rano sa zobudim s myslienkou ze nechcem ani vstat z tej postele,nechcem nikoho vidiet, nemusiet nic..a ja nechcem byt takato, toto nie som ja...a mam tu na intraku tri kamaratky, byvale spoluziacky, dve maju uplne lahku skolu takze stale robia, a dalsia studuje farmaciu takze ta ma vela ucenia...a vacsina mojich spoluziakov su strasni kockaci, geniovia a biflovia, ktorych nemam rada.. zopar v pohode ludi, ale netravime spolu cas mimo skoly...a vsetci hovoria ze aky uzasne studentsky zivot, najlepsie roky, uzivas si mladost, spoznas novych ludi.. no neviem toto nie je moja predstava uzivania.. ani keby som chodila medzi ludi kazdu noc sa opit, tak to nie je take uzivanie ako by som chcela. mne vacsina tychto ludi pride nezaujimava, viem ze je to blbe, ale asi ani ja nikoho nebavim,lebo v poslednej dobe mam same filozoficke keci, a rada by som si s niekym porozpravala o takych dolezitejsich veciach...

ale ja fakt potrebujem nejake vzrusenie. chcela by som si uzivat kazdy den..obcas s tymi kamaratkami dvomi sa rozpravameo tom ze sa zbalime v zime a odideme niekam do tepla. cely maturitny rocnik sme spolu snivali o tom ze pojdeme predavat zmrzlinu na hawai... a oni to beru asi iba ako take vtipkovanie ale neuvazuju o tom realisticky, ale ja to vravim uplne vazne...fakt mam sto chuti spravit presne taku rebeliu ze zbalit sa a odist a starat sa o seba.. ale asi si to predstavujem prilis jednoducho a realny svet je iny..ale preco nie?? a inak ja som nikdy nechcela zostat na slovensku, od malicka som snivala o tom ze odidem prec a vratim sa po dlhom case, krasna a mudra a s kopou skusenosti a budem iba ludom rozpravat co vsetko som videla a prezila. taky zivot ma laka, na volnej nohe, prezivat zo dna na den, vidiet cely svet. taky dobrodruzny zivot... to by bolo super

ammanda

ja mam tiez pocit akoby som ani nezila..vlasne si zijem vo vlastnom svete, vo svojej izbe sedim cele dni a len premyslam a citam si hlupe stranky na pc...niekedy aj tyzden nevidem z domu len zabijam cas, a vraj najlepsie roky zivota! mam sice nejake kamaradky ale tie maju plno povinnosti, skolu, frajerov, robotu a tiez im uz musim ist nanervy so stale tym istym problemom. novych ludi moc nestretavam, nemam si snimi ani co povedat, nikdo neriesi hovadiny akoja :(
chcela by som prezit nieco vzrusujuce, fakt nieco zazit kym som mlada, trosku si zarebelovat :) to vzdy ked niekam idem potom skonci tak ze sa strasne opijem a potom robim hovadiny lebo sa snazim vykompenzovat si to a nakoniec sa hanbim jak pes

a ta skola nech ta tak netrapi, ja som bola uplne nadne v prvaku, myslela som ze ma bud odvezu na psychiatriu alebo vyskocim zokna, no nejak som to prezila
a ak ti to pomoze, ja som sa tam kde ty tiez hlasila a ani ma nevzali a kamozka tak chodila a vyhodili ju :) takze klidek, sprosta nejsi