Aquamid - zvacsenie pier

Príspevok v téme: Aquamid - zvacsenie pier
Kylie89

Ahojte,

máte niekto skúsenosti s výplňovým materiálom Aquamid do pery? Je to vraj trvalé, ani hrčky to nerobí, a cítiť to ako vlastné pery lebo sa to rovnomerne rozloží. Čo je na tom pravdy ?
O necelé 3 týždne na to mám ísť - 1 ampulku - 1ml do hornej a 1 ampulku do spodnej pery, a má ma to výjsť nejak okolo 890 eur.

A kyselina hyalúronová stojí 600 eur dve ampulky s tým, že je to len na pár mesiacov..

Alebo poznáte ešte nejaký iný osvedčený spôsob zväčšenia pier s ktorým ste spokojná, alebo poznáte niekoho kto je s tým spokojný ?

Ďakujem za všetky reakcie a rady.

gossip_girl

lamina,

dakujem :) mala si pekne pery aj pred tym, ale bude to super :) je to velmi pekne nato, ze len 3 dni si po. Vsak po kyseline to trva nejak 3 dni kym to odpuchne tak nato sa ti to pekne hoji:)

lamima

inak ešte stále je trošku opuchnuté ale som spokojná, len tú spodnú mam teraz malinku a vyzeram preto smiešne

lamima

zuleko
:-DDD úplne smrteľne vážne, ja som ale poslala ešte jeden mail, chcela som poslať fotku, ktorú som dnes fotila predchvílkou, tak pozri ešte, úplne ta posledná. Poslala som ešte raz mail so všetkými, len som tam pridala tu poslednú

Zuleko

lamima
ďakujem za foto,po zákroku to vyzeralo byť riadne opuchnuté,ale teraz to je veľmi pekné.A nebolelo to?To nemyslíš vážne,že sa takto zachovali na tej klinike,keď si zrušila ten aquamid..otras!

Zuleko

Davidoff
Ja som počula tiež samé chvály na neho,poprvde som chcela ísť aj ja k nemu na prsia,ale kvôli diaľke a tomu čakaniu som sa rozhodla nakoniec pre Chirmed a som tiež maximálne spokojná.Darmo,majú šikovné ručičky páni doktori:-)

gossip_girl

davidoff,

prosim ta aj mne by si mohla poslat mail nosteka? lebo tusim este v galerke si neposielala nove foto a prosim aj ten mail co si posielala babam o tych operaciach :)

dakujem gossip_girl@azet.sk

lamina a ked budes taka dobra tiez by som rada videla ako mas pery s tym chirurgickym zvacsenim :) dakujem

davidoff

Zuleko

Napíšem určite. Ešte čo-to poštudujem, ale veľmi som s jeho prácou spokojná aj moje okolie. Ten nos ako ma zmenil, to nie je ani možné, ale napriek tomu ten kto ma nepoznal, nevie že ho mám operovaný, mám ho úplne prirodzený. A prsia, tie sú tiež ukážkové. Moje kamošky sú všetky spokojné čo boli u neho a bolo ich dosť :-)

Zuleko

Davidoff
Potom nám napíš ako to dopadlo.A presne ako ty hovoríš,dôležité je,že mu ty veríš a si s jeho prácou spokojná.

davidoff

BABY

ja síce idem 25.11 na ten aquamid, ale poriadne sa porozprávam s doktorom, či by mi neodporučil chirurgické zväčšenie vrchnej pery. Ak áno, dám si to, ak ma upokojí s aquamidom, dám si ten..... lebo ja už neviem, všetky tie zle prípady sa stali v zahraničí bohvie kde, ale doktor Červeň nepotrebuje zarábať na takýchto veciach, o ktorých by nebol presvedčený, že neublížia. Takže fakt to nechám na neho. Lebo ja som sa mu zverila s nosom aj s prsiami a som max. spokojná :) Je to operatér, ktorému absolutne dôverujem a k inému by som nešla. Takže to s ním ešte preberiem toho 25.11