Aquamid - zvacsenie pier

Príspevok v téme: Aquamid - zvacsenie pier
Kylie89

Ahojte,

máte niekto skúsenosti s výplňovým materiálom Aquamid do pery? Je to vraj trvalé, ani hrčky to nerobí, a cítiť to ako vlastné pery lebo sa to rovnomerne rozloží. Čo je na tom pravdy ?
O necelé 3 týždne na to mám ísť - 1 ampulku - 1ml do hornej a 1 ampulku do spodnej pery, a má ma to výjsť nejak okolo 890 eur.

A kyselina hyalúronová stojí 600 eur dve ampulky s tým, že je to len na pár mesiacov..

Alebo poznáte ešte nejaký iný osvedčený spôsob zväčšenia pier s ktorým ste spokojná, alebo poznáte niekoho kto je s tým spokojný ?

Ďakujem za všetky reakcie a rady.

Wara

no ja chcem ale iba zuzit spicku, trochu skratit a znizit, kosti nepotrebujem upravovat, preto operacia 515eur, bude to robit len v lokalke, takze celkovu anestezu neplatim + este 155eur za ubytovanie a tak

davidoff

Wara

aj mne robil nos, som nadmieru spokojná :) aj prsia mi robil tiež som veľmi spokojná a teraz tú hornú peru, veru ani neviem kolko ml mi dá, 1ml určite, to bude stáť okolo 600EUR, ale neviem či mi nedá aj viac. Nech on povie, nechám to na neho, vždy som všetko nechala na neho a všetko dopadlo perfektne. Takže si nechám znova poradiť. Ja mám tiež spodnú krásne velkú a plnú (po otcovi) tak aby to bolo pekné súmerné tie pery, on to vie, on to vidí, má to v oku. Pekne decentné, žiadne vulgárne :) Sama som zvedavá ako mi to navrhne, kolko mi toho do pery odporučí, takže neviem Ti povedať teraz. Keď to budem mať za sebou, určite sa ozvem a pošlem aj fotky, aby ste videli aj vy :))

Wara

davidoff

kolko ml ti da do jednej pery, ja mam spodnu peru fakt plnu a hornu takmer nijaku, takze vobec neviem kolko ml treba, aby pery vyzerali sumerne,a prosim ta na kolko by ma vysiel cely tento zakrok, lebo u dr Cervena neviem, nema v cenniku konecnu sumu, vo februari sa k nemu chystam na operaciu nosa, v septembri som bola u neho na konzultaciu a fakt urobil na mna skvely dojem, presne vedel co chcem, este lepsie ako ja, ked mi povedal ako by mi nos upravil, uvedomila som si ze presne to potrebujem, aby nos dobre vyzeral, aj ma prekvapila suma, kedze povedal, ze to staci v lokalke, bude to stat omnoho menej ako som povodne planovala, ked som si este len vyberala chirurga

davidoff

lamima

no to si viem predstaviť bez umŕtvenia ako to muselo bolieť :( Našťastie mne opichá tú peru kým mi pichne aquamid, ale aj tak sa trošku bojím :)

lamima

davidoff

hej, ja som bola min. týžden na chirurgickom zväčšení hornej pery a to samozrejme umrtvil pred zákrokom. Ale predvčerom som bola na dolnej pere, ale tam som si nechala pichnuť remake - vstrebateľná látka (ale to asi vieš :-) )
ale ked mi pichal ten remake, tak to už bez umrtvenia a riadne to bolelo.

Wara

chcela by som si nechat zvacsit hornu peru,pretoze mam dost nesumerne pery,tak by ma zaujimalo, ci mate skusenosti s tymto zakrokom u dr Cervena z Novamed