Aquamid - zvacsenie pier

Príspevok v téme: Aquamid - zvacsenie pier
Kylie89

Ahojte,

máte niekto skúsenosti s výplňovým materiálom Aquamid do pery? Je to vraj trvalé, ani hrčky to nerobí, a cítiť to ako vlastné pery lebo sa to rovnomerne rozloží. Čo je na tom pravdy ?
O necelé 3 týždne na to mám ísť - 1 ampulku - 1ml do hornej a 1 ampulku do spodnej pery, a má ma to výjsť nejak okolo 890 eur.

A kyselina hyalúronová stojí 600 eur dve ampulky s tým, že je to len na pár mesiacov..

Alebo poznáte ešte nejaký iný osvedčený spôsob zväčšenia pier s ktorým ste spokojná, alebo poznáte niekoho kto je s tým spokojný ?

Ďakujem za všetky reakcie a rady.

fashionisdrug

Ahojte,
viem, ze tento prispevok tu bol dany uz davnejsie, no bola by som velmi stastna a vdacna, kebyze mi aj tak odpisete. Hlavne baby, ktore boli na Aquamide (pripadne permalipe na najvacsej velkosti).
Ja si vyse roka davam kazde dva mesiace pichat kyselinu hyal., avsak to nie je dlhodobe riesenie, kedze mam vela enzymu a rychlo sa mi to vstrebe a kazdym vpichom hrozi infekcia. Permalip nechcem, lebo aj ked mi odporucili tu najvacsiu velkost, co som videla recenzie, nikto nie je spokojny,lebo vysledok je uplne minimalny a hlavne nie je na zvacsenie len na pridvihnutie. U mna sa jedna iba o hornu peru (povodne ju nemam uzku,ale pacia sa mi obrovske pery,takze za kazdym mi pichali 1,5ml do hornej). Vzdy mi to spravili super a nikdy sa mi nestalo, ze by som vyzerala ako kacka (lenze na tej overenej klinike mi aquamid odmietli pichnut). Doktorke nejde o peniaze ale najma o princip, tvrdi, ze je strasne tazky a, ze casom a vekom (ja mam 20) bude padat spolu s perou a budem vyzerat zle (dala mi ale aspon odporucanie na inu kliniku,ak na tom trvam-Pezinok). Stalo sa to niekomu z vas, kto ho ma uz dlho? a kde ste si to davali robit a kolko vas to stalo? A mohli by ste mi poslat nejake fotky pred a po? Velmi rada by som o tom popisala, tu je moj mail: fashionismydrug@azet.sk
Ja rozmyslam nad Pezinkom nad 2ml (nebude to privela? ale zas ked som mala vzdy predym 1,5ml a permalip ma objem tiez len 1ml) do hornej pery za 1100e. Prosim odpiste, ak si najdete chvilu,dakujem pekne.Pekny den.

majka17

davidoff

ahoj :) mozes aj mne prosim ta poslat foto? tiez som bola u dr cervena na aquamid, ale asi dva roky dozadu, hornu peru som mala vyrazne uzsiu ako spodnu.. uvazujem este nad jednou aplikaciou, ale bojim sa toho,ze by to uz nebolo pekne, neviem.. mam kamosku , ktora ma sice kys.hyalur. ale tu peru ma tak neprirodzene vysunutu dopredu.. dakujem ti ;)
maria.kosutova@centrum.sk

anianiani

Ahojte dievcatka :)

tiez uvazujem nad aquamidom do hornej pery. Dala som si ju chirurgicky zvacsit ale cakala som viditelnejsi vysledok. Je sice vacsia, ale naozaj malicko. Tak som vas chcela poprosit o vase nazory :) citala som na nete velmi pozitivne recenzie, ale aj o odstrasujucich pripadoch...neviem, co si o tom mysliet.

Bola by som velmi stastna, keby ste mi poslali foto pred a po...samozrejme, ze aj ja vam poslem svoje :)

anickaapalkova@gmail.com

misacinka

Ahojte kočky, ja som tu nová a uvažujem o zväčšení pier, ale som sa poriadne vystrašila, že kyselina vydržala iba mesiac... Tak neviem, bojím sa, že keď si dám implantát, bude to škaredé. Chcem vás preto poprosiť, čo ste si dali zväčšiť pusinky, či by ste mi mohli poslať foto pred a po a kto vám to robil, čo vám tam dal a koľko? Je to otrava, viem, ale moc mi s tým pomôžete. Ďakujem vám všetkým vopred. miselinocka@gmail.com

barbwire

Caute som tu dlhsie nebola...lamima kludne mi posli foto aj ja ti poslem pred aj po :) No takze v nasom meste som nasla koznu doktorku ktora robi taketo zakroky a robi to velmi lacno kedze nema take naklady ako plast.chirurgovia alebo tie sukromne kliniky...kamoska sa k nej objednala na pery TEOSYL jedna nasa kamoska to ma uz niekolko mesiacov a ma to super je velmi spokojna 1 ml stoji 250 eur u tej koznej..no a ja som si dala u nej robit kruhy pod ocami mala som ich vazne prepadnute mam to vrodene od malicka..bola som velmi prekvapena lebo to vobec nebolelo davala mi tiez TEOSYL ktory je presne urceny na kruhy pod ocami a robila mi to s takou fkexibilnou tenuckou ihlou naozaj bezbolestne..potom mi este daval botox nad obocie a do stredu cela vsetko dokopy 200 eur..robila mi to v piatok a dnes mam este stale opuchnute oci a na jednom oku monokel :( no nemozem sa dockat kedy mi to konecne odpuchne a uvidim vysledok

moj email
adorablegirl117@gmail.com

davidoff

b4rbie

nemala som to moc opuchnuté, skoro vôbec. Len spredu mi to je málinko vidieť, zboku viac, tak idem ešte na jednu dávku toho 28.12 mi to doktor Červeň ešte raz pichne. A naozaj, keď mi to opichal lokálkou, nič som necítila, preto sa už vôbec nebojím, nebolí to :)

b4rbie

awoj davidoff...

tesim sa, ze si to zvladla takto bezbolestne.... mala si to potom moc opuchnute???
poslala by si mi fotecku prosim ???

b4rbork4@azet.sk

Barbi13

Ahoj, chcem sa spytat, naozaj je to trvala metoda? Bola som na zvacseni pier kys. hyaluronovou, a nevydrzalo mi to ani mesiac.. Chcela som vediet ako by som vyzerala, preto som si dala urobit nieco co nebolo natrvalo. Teraz vsak rozmyslam o trvalom, tak sa chcem len uistit. Kde ti to robili? Popripade ak sa da poslat nejaka foto: baby_angel4@azet.sk DAKUJEEEEEEEEEM

davidoff

áno aj nos. Mne nestačí ten 1ml, zajtra zavolám sestričke že ešte dáme 1ml. Ak má niekto tak ako ja, alebo Ty moc plnú tú spodnú a moc úzku tú vrchnú, 1ml nie vždy bude stačiť. Tak hádam po tom druhom to už bude OK :)

Wara

davidoff

ďakujem za foto, vyzera to fakt dobre, ja mam podobny problem ako si mala ty predtym, spodnu peru mam strasne plnu a hornu tenku, len neviem ci bude do hornej pery stacit 1 ml alebo budu lepsie vyzerat 2 ml, a tebe robil dr cerven aj nos