Aquamid - zvacsenie pier

Príspevok v téme: Aquamid - zvacsenie pier
Kylie89

Ahojte,

máte niekto skúsenosti s výplňovým materiálom Aquamid do pery? Je to vraj trvalé, ani hrčky to nerobí, a cítiť to ako vlastné pery lebo sa to rovnomerne rozloží. Čo je na tom pravdy ?
O necelé 3 týždne na to mám ísť - 1 ampulku - 1ml do hornej a 1 ampulku do spodnej pery, a má ma to výjsť nejak okolo 890 eur.

A kyselina hyalúronová stojí 600 eur dve ampulky s tým, že je to len na pár mesiacov..

Alebo poznáte ešte nejaký iný osvedčený spôsob zväčšenia pier s ktorým ste spokojná, alebo poznáte niekoho kto je s tým spokojný ?

Ďakujem za všetky reakcie a rady.

davidoff

aj mne prosím pošli foto pier ak môže poprosiť. Ja na výmenu pošlem moje foto nosa a pŕs. môj e-mail dominikamiartusova@azet.sk

Zuleko

Lamima
Mohli by vymieslieť niejakú novú metódu zas:-)lebo zatiaľ tuším je len to chirurgické,permalip,kyselina hyalúronová,aquamid,remake a to je tuším všetko:-)Môžem sa opýtať koľko ťa stálo to zväčšenie chirurgicky a ako ti to robili?A ešte či je tam viditeľný rozdiel v pere pred tým a potom?ďakujem

Zuleko

Davidoff
Stále vo všetkom sa nájdu zástancovia a odporcovia..tak ako napríklad aj čo sa týka silikónov,je kopu žien ktoré by už nikdy za nič na svete si ich nedali.Ja ich mám a pochvaľujem si veľmi:-)Tak je to podľa mňa aj s tým aquamidom,len treba pozistovať poriadne, a potom šup môžme sa vrhnúť na pery všetky 3:-)

Zuleko

Davidoff
Samozrejme,že každá minca má dve strany, a môžno toto je tých pár zlých prípadov a vo väčšine prípadpv sa možno nič nedeje.Ale ja stále vravím,čím viac informácií tým lepšie.Napríklad aj Evka Cifrová má vraj aquamid a bola u pána doktora Červeňa.Tiež sa mi veľmi nechce veriť,že by robil s niečím čo má také zlé následky po pár rokoch.Tak ako vravíš je to špička v plastickej chirurgii.Tak ak budeš potom taká dobrá hoď tu info,aký má on nato názor, ako si dopadla a ako si sa rozhodla,držím palce.

lamima

davidoff

pozri si stránku esthetic.sk
je to dosť známa klinika, do ktorej chodia aj známe celebrity, ved v podstate tam majú kopu fotiek s nimi. Ja som písala mail, či aplikujú aquamid a aké majú s nimi skúsenosti. Prepošlem ti na mail, čo mi odpísali. Rozhodne ťa nechceme odhovarať, aby si si nemyslela, že ti závidime alebo podobne, len sú s nimi naozaj zlé skúsenosti. Aj mne doktor, ktorý mi robil ústa povedal, že by nemal to svedomie mi ho pichnúť... a som prekvapená, že odborník ako Červeň niečo takéto robí. Ale niektorí to na úplne veľkú žiadosť pichnú.

davidoff

no ja si nemyslím že môj doktor by robil s niečím takým ako sa to stalo čo som čítala niekde v Austrálii na nejakom ostrove, či v Thajsku u tzv. doktora, ktorý to pichol a ani nemal licenciu doktora. Môj doktor mi zväčšoval prsia, zmenšoval nos a je to špička v plastickej chirurgii, nechce sa mi veriť, že by roil s niečím, s čím by mal po rokoch velké problémy. Ale v každom prípade, keď tam pôjdem, poriadne sa porozprávame, či boli aj také komplikácie, o akých som čítala na tých linkoch..... no uvidím, pravdu povediac, bola som odhodlaná ísť na to, aj pôjdem, ale ešte sa poriadne porozprávam o tom s doktorom. A keď sa mi to nebude zdať, jednoducho odstúpim.... Aj keď neverím že by s tým doktor Červeň robil, keby ako som už spomínala, mal s tým po rokoch problémy. Ale fakt, treba to ešte poriadne prebrať a idem listovať ďalej po nete.

lamima

zuleko
viem čo myslíš a tiež rozmýšlam, čo so spodnou. Lebo vrchnú mam chirurgicky zväčšenú, ale na spodnú mi doktor povedal, že tam to chirurgicke zväčšenie nebude mať taký dobrý efekt, ako na vrchnej. A tiež mi odporučil permalip alebo Remake. Ten Remake vydrží 18 mesiacov až 3 roky a stojí to u neho 270 eur. No ak nájdeš na nete nejakú metodu ešte, tak mi daj vedieť :-))

Zuleko

Lamina
Pery zatiaľ nemám zväčšené,ale určite si to plánujem v blízkej budúcnosti dať urobiť.Kedže som bola viac menej presvedčená o aquamide a bohužial môj lekár my ho neodporúča,pre známe a možno riziká tak teraz uvažujem nad inou metódou.Rozmýšľala som nad kyselinou hyalúronovou no tá cena za 1ml sa mi zdá prehnaná..nato že to vydrží pár mesicov a určite by som potrebovala viac ako 1 ml.celkom sa mi pozdáva permalip..len trolinku ma odrádza neviem či to pochopíš ako to napíšem, ale budem sa snažiť to vysvetliť niejak schopne.Trochu mi natom permalipe vadí to že sa ako kedy nezväčší kontúra tvojej pery len hore nad perou budeš mať ako keby taký puklík malý:-)Takže zatiaľ uvažujem nad metódou,ale určite do toho pôjdem.