Aquamid - zvacsenie pier

Príspevok v téme: Aquamid - zvacsenie pier
Kylie89

Ahojte,

máte niekto skúsenosti s výplňovým materiálom Aquamid do pery? Je to vraj trvalé, ani hrčky to nerobí, a cítiť to ako vlastné pery lebo sa to rovnomerne rozloží. Čo je na tom pravdy ?
O necelé 3 týždne na to mám ísť - 1 ampulku - 1ml do hornej a 1 ampulku do spodnej pery, a má ma to výjsť nejak okolo 890 eur.

A kyselina hyalúronová stojí 600 eur dve ampulky s tým, že je to len na pár mesiacov..

Alebo poznáte ešte nejaký iný osvedčený spôsob zväčšenia pier s ktorým ste spokojná, alebo poznáte niekoho kto je s tým spokojný ?

Ďakujem za všetky reakcie a rady.

davidoff

lamima

hahahahaha dobre si to napísala :) Áno ja som rozhodnutá pre ten aquamid, určite sa na všetko negatívne ešte popýtam, nech mi povie všetko aby som sa vedela na 100% rozhodnúť. zatial som rozhodnutá na 99,9% :-DDDD Ale teším sa. Fakt, k tej mojej spodnej sa pýta tá horná plnšia, to už budem so sebou totál spokojná :) A aby som dobre rozumela, do hornej Ti dal lokálne umŕtvenie a do dolnej nie? Prečo??? Nepýtala si sa prečo? A teda tam kde Ti dal lokálku, si vôbec tie vpichy a bolesť necítila a na dolnej pere si vpichy a bolesť cítila?

davidoff

b4rbie

neviem kolko ml asi 1ml si myslím že by stačilo aby bola plnšia, ale nie moc velká. Nechám to na neho, on mi vždy dobre poradil, aj čo sa týka pŕs a aj nosa, ja som s mojím doktorom veľmi spokojná takže to nechám na neho, poviem mu svoju predstavu a nechám si poradiť :)

b4rbie

davidoff
tak to mame podobne, ja mam dolnu tiez vacsiu, nie sice obrovsku ale aspon jednu mam peknu... tesim sa na fotku velmi,
kolko ml si ides dat? teda kolko by si chcela... neviem, ci si to chces nechat na via krat napichat... mne lekar na konzultacke povedal, ze by mi trebalo tak 2ml aby bol vidiet vysledok

lamima
prepac, ze sa ta to zas pytam, ale nejak sa tu neviem docitat, aku operaciu to robil? rsp. ako ti ju zvacsil?

lamima

davidoff
aj mne ked chirurgicky zväčšoval tú hornú, tak mi ju umrtvil tým zubárskym "umrtvovadlom" :-DD, to bola pohodička, ale do tej spodnej mi to už nechce, ked mi pichal ten Remake. Vážne nikomu neodpočam :-((
a s tou spodnou som sa už zlakla, lebo ved tú maš úplne krásnu, keby si si chcela dať zmenšiť, tak by som prišla do martina vytlkla ti to z hlavy :-DDD tú maš naozaj super, tú len závidim. A ked ti dorobí hornú, tak ich budeš mať krásne. Tak si sa rozhodla teda na ten aquamid na 100%? ale spýtaj sa najskôr na tie negatívne stránky a potom sem napíš, ja som sama zvedavá, aký ma názor červen na to.

davidoff

lamima

Mne povedal doktor že mi do ďasna pichne ako u zubárky a nebudem tú peru cítiť. Viem, že moja zubárka keď mi vŕta, musí mi pichnúť injekciu, lebo potom sa vôbec nebojím. Takže by to malo byť to isté anestetikum pichnuté do ďasna ako tam. Inak viem že keď mi robila očný zub hore, pichla mi anestetikum do ďasna a fakt som vôbec hornú peru necítila, tak pevne verím že to tak bude aj s aquamidom. Nie zle som to napísala, s dolnou nič nechcem robiť. Dolná je super velikánska, keď zväčšíme hornú bude to tip-top :))

BABYmica09

Lamima: mas to pekne,je to este opuchnute ale zmena je to riadna...co si si dala do dolnej pery ????a prosim ta bola si az v Kosiciach na operacii???
Vies co, este som rozmyslala nad lipofillingom, robia to v Prahe v medicom VIP dr. Visek a ma to jedna moja kamaratka velmi pekne to ma. Hlavne jej to drzi staly tvar ten tuk sa nevstrebal. V podstate to nie je tuk. robi sa to operacne tak, ze dr, odoberie tkanivo zo zadku ( takze nevyhoda je ze tam ostane jazva ktora vsak nie je moc vidno lebo sa to odobera zo zahybu kde je zadok:)neviem ako to vysvetlit.) a je to vidno pri predklone)a potom operacne vlozi do pier . no dost dlho sa to hoji ale ma to krasne.mam aj jej foto.
takze sa rozhodujem medzi touto metodou a chirmedom.

lamima

davidoff

určite si pýtaj niečo na umrtvenie, ja som bola včera na Remake do dolnej pery a nechcel mi to na tú chvílku umrtvovať a išla som zomrieť. Normálne som sa šla postaviť, že odchádzam :-))
a čo chceš robiť s dolnou perou? myslíš že by si si ju dala zmenšiť? alebo ako si to myslela, že určite aj s nou niečo poriešiš...

davidoff

b4rbie

ja tiež vrchnú peru mám úzučkú, ale tú dolnú mám viac než velkú, mám ju velikánsku po otcovi, takže s tým ešte niečo urobím, potom pošlem foto keď budem mať po tom :) až 25.11 idem na to. Idem na kontrolu s nosom a s prsiami, tak popri tom mi to pichne :) Dúfam že keď mi pichne injekciu, tak do tej pery to cítiť nebudem

b4rbie

davidoff, tak super drzim palce... skoda ze cerven je az v BB, citala som niekde ze pride sem tam aj do pezinku...
ake velke mas teraz pery? ja hornu da sa
povedat nemam... po opke nosu mam pocit ze aj to malo co som tam mala, opticky zmyzlo uplne

lamima, citala som potom neskor, ze to je starsie ako aquamid a ze taktiez je to v niektorych statoch zakazane ako aquamid...
ale to moze byt aj marketing, das si aquamid a uz nemusis prist a platit, tak to rusia... jedna baba na omlazeni.cz pisala, ze ten bio-alkacid ma 5 rokov a ze je velmi spokojna... ale aquamid teda je modernejsi, nasla si aj ty nieco?

b4rbie

davidoff, tak super drzim palce... skoda ze cerven je az v BB, citala som niekde ze pride sem tam aj do pezinku...
ake velke mas teraz pery? ja hornu da sa
povedat nemam... po opke nosu mam pocit ze aj to malo co som tam mala, opticky zmyzlo uplne

lamima, citala som potom neskor, ze to je starsie ako aquamid a ze taktiez je to v niektorych statoch zakazane ako aquamid...
ale to moze byt aj marketing, das si aquamid a uz nemusis prist a platit, tak to rusia... jedna baba na omlazeni.cz pisala, ze ten bio-alkacid ma 5 rokov a ze je velmi spokojna... ale aquamid teda je modernejsi, nasla si aj ty nieco?