Ahojte,
viem, ze tento prispevok tu bol dany uz davnejsie, no bola by som velmi stastna a vdacna, kebyze mi aj tak odpisete. Hlavne baby, ktore boli na Aquamide (pripadne permalipe na najvacsej velkosti).
Ja si vyse roka davam kazde dva mesiace pichat kyselinu hyal., avsak to nie je dlhodobe riesenie, kedze mam vela enzymu a rychlo sa mi to vstrebe a kazdym vpichom hrozi infekcia. Permalip nechcem, lebo aj ked mi odporucili tu najvacsiu velkost, co som videla recenzie, nikto nie je spokojny,lebo vysledok je uplne minimalny a hlavne nie je na zvacsenie len na pridvihnutie. U mna sa jedna iba o hornu peru (povodne ju nemam uzku,ale pacia sa mi obrovske pery,takze za kazdym mi pichali 1,5ml do hornej). Vzdy mi to spravili super a nikdy sa mi nestalo, ze by som vyzerala ako kacka (lenze na tej overenej klinike mi aquamid odmietli pichnut). Doktorke nejde o peniaze ale najma o princip, tvrdi, ze je strasne tazky a, ze casom a vekom (ja mam 20) bude padat spolu s perou a budem vyzerat zle (dala mi ale aspon odporucanie na inu kliniku,ak na tom trvam-Pezinok). Stalo sa to niekomu z vas, kto ho ma uz dlho? a kde ste si to davali robit a kolko vas to stalo? A mohli by ste mi poslat nejake fotky pred a po? Velmi rada by som o tom popisala, tu je moj mail: fashionismydrug@azet.sk
Ja rozmyslam nad Pezinkom nad 2ml (nebude to privela? ale zas ked som mala vzdy predym 1,5ml a permalip ma objem tiez len 1ml) do hornej pery za 1100e. Prosim odpiste, ak si najdete chvilu,dakujem pekne.Pekny den.