Aquamid - zvacsenie pier

Príspevok v téme: Aquamid - zvacsenie pier
Kylie89

Ahojte,

máte niekto skúsenosti s výplňovým materiálom Aquamid do pery? Je to vraj trvalé, ani hrčky to nerobí, a cítiť to ako vlastné pery lebo sa to rovnomerne rozloží. Čo je na tom pravdy ?
O necelé 3 týždne na to mám ísť - 1 ampulku - 1ml do hornej a 1 ampulku do spodnej pery, a má ma to výjsť nejak okolo 890 eur.

A kyselina hyalúronová stojí 600 eur dve ampulky s tým, že je to len na pár mesiacov..

Alebo poznáte ešte nejaký iný osvedčený spôsob zväčšenia pier s ktorým ste spokojná, alebo poznáte niekoho kto je s tým spokojný ?

Ďakujem za všetky reakcie a rady.

lamima

b4rbie

ja som teraz pozerala ten link, čo si tu nechala a vyzerá to zaujímavo, ale myslíš, že to pôjde aj do pery pichnut? Neviem, či to robia aj tu u nas na nejakej klinike. Vyzerá to zaujímavo. A ak je to bezpečnejšie ako Aquamid, tak by som to skúsila. Fajn je to, že je to tiež trvalé. Nečítala si niekde aj recenzie na to? alebo nenašla si nejakú stránku, kde tam píšu baby svoje skúsenosti? idem skúsiť niečo pohladať

davidoff

b4rbie

no aj ja, ale nemyslím si že by mi môj doktor zle poradil, myslím že vie čo robí a moje známe to majú a sú spokojné. Také zlé výsledky sa hlavne stali v zahraničí, bohvie odkial ten aquamid mali. Ja som rozhodnutá naň ísť toho 25.11.

b4rbie

Ahojte baby, uz par dni pozorujem vasu debatku... Aj ja rozmyslam nad zvacsenim pier a uz dost dost dlho... pri vsetkych moznostiach je ale tolko negativ... Aquamid a Permalip ma zatial lakaju najviac... Operacne som pocula ze sa da len zvacsit cerven... alebo spravit vytah... Lamima tebe robili co presne? Poslala by si aj mne fotecku prosim?
Jajka mohla by si mi aj ty? prosim
b4rbork4@azet.sk

davidoff.. velmi som zvedava, co ti povie lekar na ten aquamid a ci sa pre neho rozhodnes teda naisto...

martinaLO

lamina
mohla by som ta poprosit poslat aj mne foto pred a po,skoda ze tu neni galerka aj na pery:-)
dakujem pekne
gocova.m@gmail.com

BABYmica09

Lamima: prosim ta posles mi fotky? Dakujem ti som velmi zvedava , bola by som dalsia kandidatka na zvacsenie pier v chirmede :D vies co ale na ich stranke som nenasla v zakrokoch ze robia chirurgicky, len cenu. Moj mail BABYmica09@azet.sk dakujeeeem vopred

lamima

BABYmica09

ahoj, ja som nevedela, akou metodou si ich mam dať zväčšiť. Chcela som trvalé zväčšenie, ale aquamid som nechcela a permalip tiež nie a ostavalo len chirurgické. Som úplne rada, že sa mi ozvala, lebo som už neváhala. Ma krásne ústa :-)) aj ked tie moje teraz tiež nieje sú zlé, ale stále sú opuchnuté, som len 3 den po zákroku. Tak sama som zvedavá, ako sa tá pera "usadí" :-)

BABYmica09

Lamina : A inak ty si sa rozhodla na zaklade fotiek jajky 555? nevies ci sem este chodi? rada by som videla aj jej fotky.

BABYmica09

Ahojte,
aj ja sa uz dlhsiu dobu chystam na zvacsenie pier a celkom ma zaujali vase prispevky ohladne chirurgickeho zvacsenia... mozem ta poprosit Lamina o fotecky? som velmi zvedava....a ako ti to presne robili? co som sa docitala na inych forach vraj sa to hoji aj dva tyzdne a stehy je dost vidno... dakujem za odpoved :)