Aquamid - zvacsenie pier

Príspevok v téme: Aquamid - zvacsenie pier
Kylie89

Ahojte,

máte niekto skúsenosti s výplňovým materiálom Aquamid do pery? Je to vraj trvalé, ani hrčky to nerobí, a cítiť to ako vlastné pery lebo sa to rovnomerne rozloží. Čo je na tom pravdy ?
O necelé 3 týždne na to mám ísť - 1 ampulku - 1ml do hornej a 1 ampulku do spodnej pery, a má ma to výjsť nejak okolo 890 eur.

A kyselina hyalúronová stojí 600 eur dve ampulky s tým, že je to len na pár mesiacov..

Alebo poznáte ešte nejaký iný osvedčený spôsob zväčšenia pier s ktorým ste spokojná, alebo poznáte niekoho kto je s tým spokojný ?

Ďakujem za všetky reakcie a rady.

lamima

napísala som ti na mail :-)
inak pozerala som stránku toho chiromaxu a nejde mi otvoriť,chcela som sa pozrieť, čo všetko robia a za aké ceny. Máš nejaký link, kde by som si to mohla pozrieť?
A chceš teda tým vlastným tukom zväčšiť alebo by si tiež chirurgicky?

lamima

toho sa aj ja bojím, ale ved uvidim ako bude na mna ten doktor pôsobit a ako mi poradi a urcite sa opytam aj ci nema nejake fotky z jeho prace - to určite bude mať niečo. na buduci štvrtok 13 idem na konzultáciu, potom dam vedieť ako som dopadla :-)

tina1112

ja by som chcela ist do chironaxu v trencine, V BB som si davala nos robit

ja sa chcem objednat na konzultaciu a co mi povedia
mam strach ze by mi to pokaslali a to uz potom co stou perou?
ale jajka555to ma fakt pekne

lamima

tina

chcela som ist do BB k doktorovi Cervenovi, ale ked som tam volala, tak konzultaciu mi dali na februar a operacie objednavaju az na jun, on ma toho dost, tak som si nasla inu kliniku - dr Ocenas, Essur klinika tiez v BB ale chodi robit aj do puchova. o tyzden idem k nemu na konzultaciu. Ty by si kam chcela ist?

tina1112

uz som ich videla, tak fakt nadherne pery
ticho zavidim

vyzera to skvelo

lamima a ty si odkial?
kde si ich chces dat robit?

lamima

tina

aj ja ich straaaasne chcem, neviem sa dockat...
a chirurgicky to mas navzdy a jajka555 ich ma úplne krásne, úplne prirodzene vyzerajú, velke...skoro som odpadla :-DDD

lamima

tina

aj ja ich straaaasne chcem, neviem sa dockat...
a chirurgicky to mas navzdy a jajka555 ich ma úplne krásne, úplne prirodzene vyzerajú, velke...skoro som odpadla :-DDD