Aquamid - zvacsenie pier

Príspevok v téme: Aquamid - zvacsenie pier
Kylie89

Ahojte,

máte niekto skúsenosti s výplňovým materiálom Aquamid do pery? Je to vraj trvalé, ani hrčky to nerobí, a cítiť to ako vlastné pery lebo sa to rovnomerne rozloží. Čo je na tom pravdy ?
O necelé 3 týždne na to mám ísť - 1 ampulku - 1ml do hornej a 1 ampulku do spodnej pery, a má ma to výjsť nejak okolo 890 eur.

A kyselina hyalúronová stojí 600 eur dve ampulky s tým, že je to len na pár mesiacov..

Alebo poznáte ešte nejaký iný osvedčený spôsob zväčšenia pier s ktorým ste spokojná, alebo poznáte niekoho kto je s tým spokojný ?

Ďakujem za všetky reakcie a rady.

Zuleko

Davidoff
Ja mám podobnú skúsenosť ako lamina,tiež som konzultovala s lekárom ten aquamid lebo som chcela trvalé zväčšenie,ale povedal,že v žiadnom prípade,sú tam veľmi veľké riziká.Prvých pár rokov je to vraj veľmi pekné no po čase s tým nastávajú problémy.Tuším je tu aj jedna kočka,čo založila tému niečo o aquamide,ako zle to zareagovalo jej sestre.

lamima

davidoff

nedávaj si aquamid, teda nechcem ťa odhovárať, ale ja som tiež chcela a doktor mi ukazoval prípade, kde sa to zapálilo a vyzera to strašne. Stáva sa, že sa z neho vytvoria akési granulomy a úplne to celé spuchne a sčervenie. Mne povedal, že ani by nemal svedomie mi to pichnúť. Dala som si chirurgicky zväčšiť a je to super. Aj ked je to ešte opuchnuté. A ešte povedal, že je to dosť zastaralý materiál, veľa kliník ho už nepoužíva. Skús si dať do google skúsenosti s Aquamidom a uvidíš, čo tam je popísané. Potom daj vedieť, ako si sa rozhodla

lamima

hej chironax, ja som sa pomýlila, ale ked to otvorím, tak mi to napíše, že nemám dovolený prístup na tú stránku, tak neviem...

lamima

hej chironax, ja som sa pomýlila, ale ked to otvorím, tak mi to napíše, že nemám dovolený prístup na tú stránku, tak neviem...

tina1112

je to CHIRONAX

ten doktor tu dochadza z kosic
no este neviem najradsej by som si dala chirurgicky a mala pokoj teda ak sa im to podari, stoji to u nich 400e
1ml kys.hyl.300e