Aquamid - zvacsenie pier

Príspevok v téme: Aquamid - zvacsenie pier
Kylie89

Ahojte,

máte niekto skúsenosti s výplňovým materiálom Aquamid do pery? Je to vraj trvalé, ani hrčky to nerobí, a cítiť to ako vlastné pery lebo sa to rovnomerne rozloží. Čo je na tom pravdy ?
O necelé 3 týždne na to mám ísť - 1 ampulku - 1ml do hornej a 1 ampulku do spodnej pery, a má ma to výjsť nejak okolo 890 eur.

A kyselina hyalúronová stojí 600 eur dve ampulky s tým, že je to len na pár mesiacov..

Alebo poznáte ešte nejaký iný osvedčený spôsob zväčšenia pier s ktorým ste spokojná, alebo poznáte niekoho kto je s tým spokojný ?

Ďakujem za všetky reakcie a rady.

lamima

davidoff
potom mi posli fotky, som zvedava, aj ked teda neviem ci to je pravda, ze robil usta cifrovej, ale ak hej, tak pekna praca. Veru si v dobrych rukach, som rada, ze aj ja som sa rozhodla pre neho.
inak ty si v jednom prispevku sem pisala ze si citala nieco o nom, nieco o sacharcine, kde si to nasla? ak to niekde mas, posli link, ja si tiez rada precitam. Ja som sa snazila vygooglit to, ale nic som podobne nenasla

davidoff

lamima

Áno to je jeho názor. Však keď pôjdeš ku nemu, opýtaš sa ho sama, tak uvidíš. Ja som v absolútnom kľude, nemá s tým žiadne zlé skúsenosti, práve naopak. Ňufák a prsia - ani neviem že som už na nejakej OP-ke bola, len stále chodím do zrkadla sa vytešovať z výsledkov :)))) Je to super, podprdy mám nakúpené, tak sa vytešujem veru poriadne :))

kendy

e-mail mám aj číselko uložené na budúci týždeň idem znovu okolo PB, tak Ti voláááám :))) Teším sa paaaa

lamima

davidoff
to ti hovoril priamo doktor? ze ho nedavaju radi len pre toto? lebo on by naozaj neriskoval svoju dobru povest a urcite by v takomto vaznom pripade neklamal. Boze, ak je to tak, tak ja uplne lutujem cely remake, mohla som naozaj peniaze hodit do kosa :-) no co, pockam kym to zmizne a pôjdem na aquamid. Bud. rok v marci idem na konzultacku k nemu, tak sa opytam na jeho nazory aj ja. A inak ako sa hoji nufak a prsia? Uz nakupujes podprdy vo velkom? Na to sa aj ja tesim potom :-)))

davidoff

kendy

ty trdlo, čo sa tu rozpisuješ. Nie je to jedno :))))))))) Inak včera som na Teba myslela išla som okolo PB a keby som mala na Teba telefón, konečne by sme sa stretli aj v reále, nielen cez fotky. Napíš mi do meilu Tvoj telefón, ja chodím na služobné cesty každú chvíľu okolo PB, dáme rande :))))))) cmuk paaaaaaa

kendy

leleka

Vidno že Ti davidoff neposielala fotky ako mne a iným babám tu na fóre ako vyzerala predtým.davidoff bola pekná aj predtým,aj keď mala úraz a zle sa jej zrástla kosť,preto išla na operáciu a odkojila dve deti.A mimochodom prsia má teraz presne také velké ako mala pred tehotenstvom,kým neodkojila svoje dve krásne detičky ktoré má. Keby si ju videla,vôbec by si nepovedala že bola na korekcii nosa,alebo na zväčšení pŕs.Davidoff držím palce :))))) potom zase pošli fotky,si krásna žena a naozaj si bola aj predtým,ja som ti to písala aj pred operáciou že si peknučká mamička :)

davidoff

leleka

presne :( bože ja som sa tak za seba hambila, že som ani spávať nemohla :)))) Konečne v noci spím :)))))) pa moja

davidoff

lamima

ahoj, ja som tam už volala minulý týždeň. Absolutne žiadne problémy za tie roky sa nevyskytli, on ho môže len a len odporúčať. Nedávajú ho radi, pretože sa aplikuje raz a koniec zárobkov pre doktorov. Radšej dávajú vstrebateľné prostriedky do pier, ktoré zmiznú a ženy musia zase prísť. Aquamid je trvalý a je prirodzený, pri bozkávaní ho necítiť a má s ním len dobré skúsenosti. A ešte záleží, kto ho odkiaľ berie. Ja som čítala zlé recenzie na aquamid len na nejakých ostrovoch a v Thaisku, a to len preto, lebo tam sa falšujú tieto drahé medikamenty a potom to takto dopadne. Skrátka, ubezpečili ma a idem 25.11 do toho, pekne mi to opichajú a že niektorá po lokálnom znecitlivení necíti absolutne nič a niektorá len slabý vpich, ale žiadna extra bolesť to v žiadnom prípade neni. Tak ja sa teším. Potom sa odfotím a pošlem foto :)))