Poradili by ste mi ako mám schudnúť 10 kg za mesiac ... Ak máte skúsenosti .. DAKUJEM :)
Za mesiac 10 kg dolu
Da sa to , zo začiatku cvic 1-3 hodiny a jedz len obed , poprípade večeru , po 6 uz nejedz
vela stastia pri chudnuti, musis hlavne vela sportovat a trosku sa zdravsie stravovat.. toto mas najlepsiu cestu ako schudnut a potom to znovu nepribrat naspat
s ketofitom som za dva mesiace dala dole 7,8 kila skus kliknut :)
No ja ked som zacal chudnut, tak prvy mesiac som dal dole 9 kg bez akehokolvek spalovacu. Teraz som rad ked dam 4. Zatial som dal zo 104 na 87 za 3 mesiace. Este mam mesiac a pol aby som dal na 80 (stavka). Teraz ale uz mam spalovace na to (HCA, Animal Cuts a L-Carnitine). Recept. 3x tyzdenne posilovna + 60 minut stacionarny bike. V dni ked necvicim, tak chodim behat 5km (teraz uz asi dam na 10km). Uprava stravy - obedy salaty zo surovej zeleniny s kuracimi prsiami, lososom, alebo tuniakom popripade tofu ci egg cheese. Rano ovsene vlocky (neochutene) s nizkotucnym mliekom, ked pridem z prace nizkotucny cottage cheese s vlakninovymi knacken brotmi, vecer pred spanim proteinovy napoj. na desiatu ovocie (jablko, pomaranc). Absolutne to nie je problem, hladny nebyvam, energia mam za dvoch. Ziadna biela ryza, zemiaky, pecivo, cestoviny (okrem celozrnnych). Cestoviny raz tyzdenne.
nie, nie je možné schudnúť 10kg ani za 2 mesiace s piperine, ale samozrejme Ty neočakávaš takú odpoved, lebo tomu robíš reklamu,
je to smiešne, že Ťa jeden deň odrádzajú negatívne komentáre, a hned na druhý deň ho "VRAJ" objednáš a celá vzrušená čakáš na poštu? (to aj na susednej téme o piperine, len tieto nicky: beatrica a martinaNZ vedú medzi sebou kvázi dialóg o tom ako určite pomôže)
to to len blbec by fakt objednal takú blbosť za tú cenu
Nie sme padnutí na hlavu ako dúfate :-D
za dva mesiace s piperine 10kg je mozna?
10kg za mesiac to ti ani piperine forte nepomoze, ale za dva by to slo
10kg za mesiac???? odsekni si nohu.....
cvicit, cvicit a cvicit :-)
ja rozmyslam cely cas nad objednanim piperine forte ale prispevky tu ma odradzaju