Poradili by ste mi ako mám schudnúť 10 kg za mesiac ... Ak máte skúsenosti .. DAKUJEM :)
Za mesiac 10 kg dolu
Tiež som názoru, že schudnutie 10 kg za mesiac je jednak prehnané. Nezávisle od toh akú zázračnú diétu by si držala, po čase príde jojo efekt, a si opäť na začiatku. Zdravé chudnutie sú 1,5-2 kg týždenne.
Ahojte..ja mám taký problém, že čoraz viac a viac jem sladkostí a takých somarín.. Poraďte mi ako sa zbaviť závislosti..? A ako sa mám prinútiť cvičiť?? Motivácií mám veľa, no som lenivá na to sa prekonať. Pomôžte mi, ručička váhy sa stále navyšuje.. Už mám z toho aj depresie.
zapojiť do svojho dňa viac pohybu a upraviť jedálniček :)) a takisto v kritických chvíľach mať na zreteli to, prečo chceš schudnúť, aby ťa to posúvalo vpred...
Ja som musela dodržiavať jednu diétu, za 1,5 mesiaca som schudla viac ako 5 kg. Nebolo to dobrovoľne, bolo to veľa....Ale po nejakom čase sa mi opäť podarilo pribrať :) Ale to sa teba asi týkať nebude...
cvicit a menej jest
teda da sa to...preklep :)
je to nebezpecne, ale ta sa to, dala osm dole za 3 týždne tolko, ale nejedla som ziadne pecivo a moj jedalnicek pozostaval z jogurt, paradajky a max. dvoch sucharov denne, neodporucam
10 kg za mesiac sa dá v pohode schudnúť Každý týždeň schudneš v pohode 2,5 kg dôležité sú raňajky a denne vypiť 2,5 litra vodu zaradiť tam zelený čaj , cvicič 3x do týždna neni to az take hrozne :D
pokiaľ nechceš, aby sa ti to raz vrátilo dvojnásobne, tak sa ani nepokúšaj schudnúť 10kg za mesiac, pretože je to veľa...uprav si stravu na menšie porcie a 5x denne, s tým zaručene schudneš (síce pomaly, ale je to zdravšie, ako nasadiť drastickú diétu)...nežijeme predsa preto, aby sme sa týrali kvôli jedlu...ešte niečo: po 17tej, alebo po 18tej už nejedz ... pokiaľ ťa chytí hlad, tak sa napi, alebo si daj zeleninu...samozrejme záleží aj od tvojho veku, pokiaľ si ešte v puberte, tak chudnúť len pod dozorom