Chudnutie pre deti

eiva354

Ahojte je tu niekto z Nitri kto by chcel cez prazdniny chudnut a v septembri vsetkym vyrazit dych novou postavou? Tak napis dvom nam to pojde lahsie. Alebo nemusis byt z Nitri a mozeme si pisat a vzajomne sa podporovat. Tak napis.;-)

hip-hoperka

Caute baby. Ja mam 12 a cosi okolo 56 kg. Rodicia mi hovoria ze nie som tlsta, ale keby ste sa na mna pozreli. Vyzeram ako skysnuta buchta. Minuly rok som mala vela sportovych kruzkov, ale nejako sa to pokazilo a teraz chodim len sem tam zabehnut par kolecok okolo stadiona.Sport ma bavi, cvicim kazdy den, vyhybam sa sladkostiam a menej jem, ale kila nechcu ist dole. Pomozte mi, co mam robit?

Moni9

Ahojte baby! Ja mam 13 a potrebujem schudnut. Najprv son vyskusala zdrave stravovanie a pitie filtrovanej body. To mi pomohlo schudla som dost rychlo. Talk dufam ze van to pomoze. :) :D

kaja_12

GABI_10 :nechce sa mi verit ze mas 10 rokov pretoze som este nestretla 10 rocne dievca ,ktore by hovorilo takato rozumne hovorilo a nie len take keci ze mam 165cm 35kg a nutne potrebujem schudnut. Klobuk dole pred tebou

Gabi_10

Ahojte myslím že vám môžem poradiť.
Ak vaše dieta má obezitu začnite tým že mu znížite kalorický príjem napr.čipsy,hamburgery,hotdogy atd.
Pozerajte však aby dieta malo výživu zeleninu,ovocie.
Potom mu zvíšite pohybové činnosti napr. Ho prihláste na tanečnú,gymnastiku a hocijaké športy,NO VŠAK DBAJTE NA TO CI TO BAVÝ AJ DIETA.
Kazdý druhy alebo kazdý víkend hodievajte na prechádzky alebo športovať poprípade ho dajte do tábora.
Ukazujte mu obrazky tučnych ludi aby videlo co sa moze stat.
Ak sa mu v skole vysmievajú tak mu povedzte nech na listok si napise kazdy den v com je dobrá-ý.
Ak to nepomáha navštívte svojho lekára a nech vám vybavý pobyt pre dieta v odtučnovačke dalšie info sa dozviete ak odpoviete ja vám rada este poradím. :)

ria235

Ahojte, tiez mam podobny problem ako 90 percent z Vas ,ktore ste sem pridali prispevok. Mam 13 rokov a takmer 78 kilogramov ale nie je to tym ze by som sa od rana do vecera prezierala a vobec nehybala proste je to tak pretoze mam poruchu stitnej zlazi a mozno ju ma a niektora z Vas preto pisem tento prispevok aby ste nemali depky ako ja ze chyba je len vo Vas. Ja som to tiez zistila len pred nedavnom no od vtedy som pochopila preco mi vlastne cele roky neslo schudnut viac ako 2 kila. Moja osobna rada je - pokial zistite ze mate to iste co ja nedajte si nasadit hormony ake Vam predpise lekar vyberte si radsej alternativnu cestu. Ja som si vybrala homeopatika. Je to strasne otravna zalezitost pretoze sa citim ako nejaky dochodca, ktory rano na obed aj vecer berie lieky ale naozaj to pomaha. Dakujem ze ste si tento clanok precitali az do konca a zabili tak 2 minuty zivota mojim clankom. Duam ze som pomohla aspon jednej z Vas.

Vikuškalenja

Ahojte,mam 11 v lete budem mat . Mam 48kg :( a výšku 141 :(. Začínam cvičit , dnes som bola behať na letisko a cvičiť cviky. Idem na svadbu 17.mája a idem niest vlečku. Prosím pomôžete mi prosím :)