Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudnutie pre deti

laurittko

ked to budeš podávat ako zábavu, alebo ako činnost počas volného času, tak uvidiš, že sa im to bude pačit a dosiahneš svojho výsledku. Chodte spolu na bicykle, kolobežky, zahrat futbal. Je toho naozaj vela

stuart999

moje maju nové kolobežky, takže šport podavame ako zábavu, deti sa hýbu, maju pravidelný pohyb a nie su obezne

alicazazrak

nepodávaj to ako chudnutie, ale ako zábavu. Synovi sme kupili tento bicykel www.cyklospeciality.sk a odkedy ho má, strašne schudol. Viac sa hybe, stravu ma zdravu a pije vela vody

maca342

Dieta sa v prvom rade nesmie nechat vypapat. Ked to uz zajde do takeho stadia, ze sa ledva hybe (co teraz vidam u deti uplne bezne), tak je neskoro. Proste tym chcem povedat, ze ich treba drzat na uzde a viest k zdravemu zivotnemu stylu uz od mala.

jarulinda

hlavne neprehanat to so sladkostami, lebo to je podla mna v dnesnej dobe dost akoze ako kamen urazu, aspon ja to tak vnimam.

zdencha598

deti by zasadne chudnut nemali. staci im varit normalne, davat im pestru stravu, zabezpecit dostatok pohybovych aktivit a je to.

peterjano

mam dve deti a obom sme kupili rovnake bicykle www.cyklospeciality.sk talže sa chodime bicyklovat a podavam to ako zabavu, nie ako chudnucu proceduru, alebo ako šport. Proste zabava a deti to velmi bavi