Ahojte. Neviete ako by mali chudnúť deti? Moja neter má 13 rokou a má nadváhu... Platí aj na deti že majú jesť 5 krát denne a vipiť okolo 2,5l čistej vody? Ak nie ako jej mám pomôcť?
Chudnutie pre deti
ked to budeš podávat ako zábavu, alebo ako činnost počas volného času, tak uvidiš, že sa im to bude pačit a dosiahneš svojho výsledku. Chodte spolu na bicykle, kolobežky, zahrat futbal. Je toho naozaj vela
Aké kolobežky majú? Sú nejaké známe spoľahlivé značky?
moje maju nové kolobežky, takže šport podavame ako zábavu, deti sa hýbu, maju pravidelný pohyb a nie su obezne
nepodávaj to ako chudnutie, ale ako zábavu. Synovi sme kupili tento bicykel www.cyklospeciality.sk a odkedy ho má, strašne schudol. Viac sa hybe, stravu ma zdravu a pije vela vody
Dieta sa v prvom rade nesmie nechat vypapat. Ked to uz zajde do takeho stadia, ze sa ledva hybe (co teraz vidam u deti uplne bezne), tak je neskoro. Proste tym chcem povedat, ze ich treba drzat na uzde a viest k zdravemu zivotnemu stylu uz od mala.
hlavne neprehanat to so sladkostami, lebo to je podla mna v dnesnej dobe dost akoze ako kamen urazu, aspon ja to tak vnimam.
deti by zasadne chudnut nemali. staci im varit normalne, davat im pestru stravu, zabezpecit dostatok pohybovych aktivit a je to.
mam dve deti a obom sme kupili rovnake bicykle www.cyklospeciality.sk talže sa chodime bicyklovat a podavam to ako zabavu, nie ako chudnucu proceduru, alebo ako šport. Proste zabava a deti to velmi bavi
nemyslim si, ze je dobre deti nutit do chudnutia. nie je to dobre, su vo vyvine predsa.
Woom je super, len aj tie ceny su vyssie a nemusi to kazdemu vyhovovat.