Chudnutie pre deti

Adel 1808

Ahojte ak niekto viete pomôcť potrebovala by som radu. Mám 5 ročného syna ktorý má 40kg a ja neviem čo robiť. S pohybom problém nemá, sladké vody nekupujem, ale on je stale hladny on dokaze na obed ziest viac ako môj manžel, čo samozrejme nedovolím. Len čo doje jedno jedlo tak sa pyta ci uz je desiata alebo olovrant. Sladkosti poväčšine nekupujem a keď kupim tak schovam ale on tl vzdy vylasuje a zje. Som z neho zufala. Nechcem aby trpel vo vyššom veku, teraz si to ešte neuvedomuje. Poradte niekto co robit

jukanabl

Takže ahojte volám sa Julka. Mám 13 rokov meriam 148 cm a vážim 34 kg. Je to pre niektorich idealna vaha ale ja chcem mať o 3kg menej. Viem že si budete myslieť že trpim anorexiou ale nie. Spolužiačky ma chcu dohnať k anorexii . Ja sa len tak nedam ale predsa im chcem dokazať že na to mam a nie som srab ako oni kto si chce popisať kludne spolu to dame. prosim nehejtujte ma moc nie som ANORETIčKA.

Wollrider007

Ahojte. Som chlapec, meriam 172cm, vážim 58 kg a chcel by som znížiť svoju váhu na 48kg. Rady mi píšte na môj mail plutajakub23@gmail.com Vopred za rady ďakujem.

patinka19101

A koľko máš rokov? Mohli by sme včera som začala cvičiť výžvu od Jillian 3ODS ak chcem pripoj sa ešte len začínam :)

livuska13

ahoj patinka!ja by som tiez potrebovla schudnut a myslim si ze ak by sme spolu spolupracovali spolocne by sme urcite schudli, ak sme na to dve pojde to urcite lepsie.ak si to rozmyslis tak napis

Laura301002

Ahojte mam 12 rokov a 152 cm a 54 kg. Neviem ako mam schufnut lebo mam futbalovy trening dvakrat do tyzdna a este kazdy den ked sa da cvicim ale nepomaha. Prosiiiim pomozte mi. Ďakujem

Mishigen004

Ja by som tiež chcela lebo som veľmi nízka 138cm a vaha 50kg chcela by som to zhodit ale uz necie ako ma 11 rokov je to premoje zdravie prosim poradte mi