Milá kikusqua34!
Vôbec Ti netreba žiadnu pernamentku do fitka, to Ti s dovolením zakazujem! Deti do 15 rokov si takýmito somariny iba pokazia zdravie, vývoj, cyklus, prsia a aj duševné zdravie! pri tvojej výške je 61 kg nie je žiadna katastrofa, nie si tučná ani chudá iba by si potrebovala zhodiť 3 - 5 kilečiek, čo je úplna pohodka! Viem to lebo Ja Mám 156 cm a do 17 som mala niekedy aj 65 kg, a teraz vyzerám takto :stylishfox.blogspot.com
pozri si foto ak chceš!
Jediné čo ti môže pomôcť trošku zhodiť je správna zdravá strava no pritom vyvážená strava ktorá je pre tvoje telo teraz najpotrebnejšia! Tvoje telo pre život a vývoj nepotrebuje ani jednu sladenu vodu, biely cukor, vyprážané jedlá, dresinky, tatarky, maslaaa fast foody nič viac moja! To čo by si mala vynechať sú veci, ktoré ani ja ani nikto z môjho okolia bežne už aj tak nejedáva, lebo jeden je po operácii, druhy ma vysoký cholesterol, tretí chce byť zdravý atd atd! Myslím si že ak sa budeš pridržať stravy ktorú dostávaš v jedálni, budeš spokojná ! Trošku viac pohyby a všetko bude ok! Hlavne si nenamýšlaj že si tučná alebo niečo také, kto z nás dospelých niekedy nepribral! Nemusíš byť na klíčkoch a karfiole, uplne stačí vynechať všetko po čom ti je tažko cítiš sa otapená a ospalá :)
Držím ti palce a rada poradím!
stylishfox.blogspot.com