Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jarka59

modroocka55- čítaj pozornejšie, ja už jedno nemám, nemám teda čo chcieť, a žijem ďalej, čo je najdôležitejie, neriešim už viac komentáre tejto témy, proste nemáte zdravý rozum

modroocka55

jarka 59,
ked o silikonoch neuvazujes tak naco chodis na tuto stranku?Kym som o nich nerozmyslala ani ja tak som ani nevedela ze takato tema existuje pretoze som sa zaujimala o ine veci a nie o silikonove prsia .Keby Ta te Tvoje prsia netrapili tak sem ani neprides ,potrebujes presviedcat samu seba ze Ty ich nechces?

modroocka55

nechapem,ked tie prsia nie su vobec dolezite tak preco by nas chlapi mali koli nim opustat. Ci su umele alebo prirodzene je to nasa sucast tak ako nie som prirodzena blondina ale odfarbena uz 15 rokov taku ma manzel spoznal a ked som si prefarbla vlasy na svoje povodne tak mi to hned aj zrusil.Nie vzdy je prirodzena krasa to najkrajsie pretoze nie sme dokonaly .Kazdy na sebe najdeme chyby inac by sme neboli ani kus sebakriticky iba namysleny a egoisticky.To by sme sa ani nelicili vsak aj to je umelina ,umele nechty tak isto ,saty len z prirodneho materialu lebo je to prirodzene .Takze bud budeme uplne prirodzeny alebo sa radsej do takychto veci nemiesajme,nie?

babulein

Jarka, chapem tvoje zmyslanie a neboj nie len raz nam to vsetkym prebehlo hlavou, ale myslim ze väcsina z nas uz mame svoje rodiny a deti a manzela ktory to bud podporuje alebo najneskor zacne ked je po operacii ( tak ako u mna) a nedala by som si ich ak by som bola slobodna a uz definitivne nie preto aby som sa pacila chlapom. len ten kto si ich dal, ver mi, si ich nedal kvoli okoliu ale kvoli SEBE. A Jarka, ta veta ze co ked sa pritrafi ten pravy a ten nas kvoli prsiam nebude chciet, to je dost povrchne potom od toho cloveka, to je to iste akoby ma opustil kvoli tomu ze mam male prsia...prirodzenost nespociva v tom ako vyzerame ale ako sa spravame...ahoj

jarka59

Čítam, čítam a žasnem, dievčatá zlaté, zaťažovať sa s takým problémom ako je veľkosť poprsia, či voperovanie nejakých zbytočných neprirodzených implantátov ?! Čo by ste asi robili na mojom mieste, nakoľko mám odstránený ľavý prsník, pretože som prekonala rakovinu prsníka, a som rada, že žijem, a môj manžel si ani po tomto všetkom neodvráti odo mňa zrak. Láska k milujúcemu človeku nevedie cez veľkosť, dokonalosť a pevnosť hrudníka. Keď máš malé prsia, tak to tak asi malo byť, prečo sa tým stále zaťažovať a deprimovať, to si mám aj aj ísť teraz dať vsadiť do seba nejaký imlatnát, prekonala som ťažkú operáciu, a nemienim si telo zaťažovať, ďaľšími bolesťami, ktoré treba po rokoch opakovať. Čo by ste robili, kebyže neexistuje plastika prsníkov, to by ste boli všetky v kuse zakomplexované, nie, zmierili by ste sa s tým, a našli by ste inú záľubu v živote. Niektoré ste ešte veľmi mladé, čo keď natrafíte na toho pravého neskôr, keď už budete mať silikónové prsia, a on sa Vás kôli nim vzdá, pretože je mu prednejšia prirodzená krása. Takto riskovať život a porozumenie k svojim blížnim je veľká nezodpovednosť. treba sa riadne nad sebou zamyslieť, kým už nie je neskoro. Vychovávať deti, starať sa o manžela, nie zapodievať sa akú podprsenku a tričko s veľkým výstrihom si kúpim, keď ma už lekári prerobili, aby som to mohla svetu ukázať, čo ja mám. Takéto ženy VŽDY podľahnú pokušeniu, čo im prinesie len sklamanie, ale len sami si za to môžu.

janush

Praveze aj ja som kedysi nad nimi dost vazne uvazovala, teraz to uz neriesim.Ale ak budem mat deti, a po dojceni ich nebudem mat bohvieake, tak potom mozno.Nie som prilisny zastanca, kedze som videla nejake foto a tie baby mali pred OP celkom pekne prsia a po OP vyzerali dost neprirodzene.Ale spominam si aj na relaciu Zmenaren, v ktorej umoznili mladej babe operaciu.Dost schudla, vyzerala super,ale prsia mala fakt v zalostnom stave,takze tam to bolo uplne namieste.a presne tak, ak ma niekto opacny nazor, moze ho vyjadrit aj bez osocovania a pouzivania roznych expresivnych vyrazov, vedie to len k zbytocnym hadkam.a co sa tyka zakomplexovanosti, tak nie je to lahke, ak ma niekto nizke sebavedomie a ci uz na ulici od okoloiducich alebo od priatela zacuje vysmesne:mas male prsia, resp.myslel som, ze su vacsie.

ivica

livaa, dakujem za pridane foto, dobre si to zoradila sikulka, ta prva bola naozaj prva, fotena este v nemocnici prvy den.

ivica

janush dakujeme, takyto nazor je vitaný, aj ked nie si za silikony a zrejme by si si ich nikdy ani za nic nedala, mas proste kultivovany prejav a tvoje vyjadrenie v tejto forme je aj v sulade s podmienkami fora, nam nevadi ked niekto napise ze nesuhlasi to je OK. Ide len o formu a prirodzenu inteligenciu.

janush

Prepacte, dievcata, ze sa vam sem miesam, nie som zastanca ale ani odporca silikonov.Myslim, ze si moze kazdy robit so svojim telom co chce, a ak sa to niekomu nepaci, tak nech si to nevsima.Mna by len zaujimalo, ake prsia maju priatelky ci manzelky tych co vas tu odsudzovali, lebo mam stale pocit, ze ked sa povie male prsia, tak si muzi predstavia nejake dvojky, co su podla mna najidealnejsie.A preto nevedia pochopit zeny, co maju jednotky az nulky, pripadne po porode ci schudnuti prsia povisnute.a tiez je rozdiel ak je dievca total chude s malymi prsiami a ak ma postavu typu hruska, cize aj ked schudne, tak jej este viac zmiznu prsia a boky su neumerne sirsie.Viem, ze je to povrchne zaoberat sa prehnane svojim telom, ale myslim si, ze je dolezite, aby sa clovek vo svojom tele citil fajn.Zelam vam vsetkym skore uzdravenie bez komplikacii.

babulein

trin, tak skor mentor lebo ma len tento a eurosilikon co ja viem. ja som mala vysledky 12 dni pred op hotove, takze na hranici.nemali by byt starsie ako 14 dni co ja viem. kolko mas cm a kg?? to fakt zalezi od toho aku mas postavu, u chudej zeny s uzkymi bokmi by urcite vyzerali 300 dost, a u takej normalnej asi akurat, zverila by som sa jemu, iba ak mas teda fakt prianie ze chces mat big :) tak mu to predtym vysvetli...ja mam dnes 5 den po op, celkom sa to uz da, ale citim ze ten jeden prsnik je napuchnuty resp. ze sa tam nieco zbiera co mi urcite v pondelok vytlaci cez rez..tak ako som to tu uz par krat citala...pa