Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

cau silvia, zasa sme sa tu stretli...sranda, ano mam, celkovo som mala asi viac stastia ako rozumu /zartujem/, som v pohode...

ivica

18 ty den PO, nepocitujem nijake komplikacie, je mi dobre ,pracujem, "milujem", fungujem, zabudam...stichy mam vybrate uz dva dni, dnes som sa mohla cela osprchovat "a mala som co mydlit:-))" , jazvy si mam umyvat harmancekom, kym neodpadnu chrasticky, a potom uz len natierat mastnym kremom /indulona,marina../ Ze nic ine netreba. Podprdku nosit celkovo 6 tyzdnov v kuse. Potom uz svoje pradlo. To je cele. Prajem rychle uzdravenie a rychle zbavenie sa tych neprijemnych prejavov co tu rozne spominate. Vsetko dobre prajem.

modroocka55

marselitta,
no cau som rada ze si sa ozvala.Ta prava ruka boli aj mna ale mne to vystreluje od toho svalu nad prsnikom a striela mi to do lopatky a trpne i z toho cela ruka .Vcera som sa snazila vobec nepouzivat pravu ruku a dnes mi doobedu nic nebolo ale potom som znova zacala chystat obed a znova teraz idu tie krce do ruky.Aj ja spim stale v polosed az sed tak mi je najlepsie.Cez den si na tych 20 minut lahnem aj uplne narovno iba s malym vankusom pod hlavou ale potom ma to zacne pichat zase v tom svale nad prsnikmi.A co Ti povedal na umyvanie?A co si mas robit sjazvou?Ci nic?

Marselitta

modroocka55
a ako si na tom so spavanim v noci? Ja este stale spim v polosede, neviem ci by som uz nemala skusit spat normalne.

Marselitta

modroocka55,
čaves, tak včera som bola na stehoch, dobre som to vybavila, ani som dlho nečakala. vraj sa jazva hoji velmi dobre, ale to asi lebo uzivam Wobenzin a to podporuje lepsie hojenie ran po operacii. Opuch tam este mam, ale uz len trochu a to strpnutie, co mam pod prsnikom, tak ze moze, ale aj nemusi prejst.Este som sa pytala, lebo ma strasne boli prava ruka na dotyk a ked ju vystrem, tak ze to som mala asi silno zatiahnuty ten pas a priskrtil mi nerv, tak v pondelok idem na neurologiu, lebo mi to postupuje stale dalej.No dufam, ze sa s tym bude dat nieco robit. Inac OK, dnes som uz aj soferovala, upratovala, varila... Uz mozem vraj ist od pondelka aj do prace, tak idem. Za mesiac potom na kontrolu.

modroocka55

nikuska91,
musis ratat s tym ze cca 2 tyzdne po operacii si este mimo prevadzky tzn,nemozes dvihat tazsie veci a vsetko robis s problemami .Po tomto case to uz je lepsie ale vzdy musis davat na seba vacsi pozor ako inokedy.Cvicit ako aerobik ,posilovna atd mozes po nejakych 3 mesiacoch.Ale kamoska tiez zacala po 3 mesiacoch chodit na aerobik a povedala ze mohla este pockat lebo sa jej zda ze jej preto trocha klesli prsia...takze neviem .Ja som teraz desiaty den po operacii a som na tom tak ze sice zvladam vsetko robit ale robim to pomalsie a skorej ma chyta unava.Este ma boli chrbtica ale inac je to uz v poho .na najhorsie som uz zabudla.Takze vela stastia v rozhodovani.

Nikuska91

ahojte..
mala by som na vas malu prosbicku!Pjosim,mohli by ste mi opisat ako to cele prebieha ked vam ich uz spravia?Kolko to cele trva...A ako dlho po operacii nemozete sportovat?Ja som v tomto dost neinformovona,tak by som sa velmi potesila keby mi to tu niekto priblizil.
Dakujem.. :)