Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tibčo

skúšaš ma, tak mi ich pošli na mail, daj najprv ty svoj, čo je to www gombik, nič som nenašiel, alebo ma chcete odpútať od témy silikóny, hih

babulein

a co cakas? ze sa budeme bavit ako to vyzera na burze v new yorku ci co?? nevies citat aky je nazov tejto temy??

tibčo

modroocka55 - daj si plastiku aj na očká, nakoľko asi čítaš len svoje tématické fórum, by si zistila, že si píšem v druhej téme a to dosť dlho, v jednom kuse
pracujem s počítačom, takže ho mám v kuse zapnutý, a sledujem čo sa kde píše, ale ty máš momentálne od práce asi ďaleko, len si hladkaj prsíčka, aby neboleli

modroocka55

tibco welina,
zaujimave hodinu tu z Vas nikdo nebol a zrazu ste tu naraz obaja ,vravis ze ste len jeden a ten isty.Toto bol moj posledny prispevok k Vam .To tu bude zaujimave ked sa budete debatovat sami so sebou

alickka

každý nech si robí so svojim telom čo chce. Keď žene vadí že má malé prsia, alebo neforemné a má možnosť a financie to riešiť, tak nech to rieši. Viem to pochopiť ale z iného dôvodu, vždy som mala prioŕodzené 3 pevné prsia, ale po cvičení a schudnutí pár kíl som mala zrazu niečo medzi 1-2 a bola som s toho v šoku. Strašššne mi to vadilo, hambila som sa nosiť tričká aj s V výstrihom, nebola som to ja. Aj na pocit to bolo iné. Našťastie sa mi vitamínovými prípravkami na to určenými a krémikmi dostali znova do formy aj keď to ešte nie je presne to čo bolo. Ale viem, že v tedy by som bola ochotná to riešiť aj operáciou ak by sa to nejako nenapravilo. Neodsudzuj pokiaľ nevidíš do človeka.

modroocka55

marselitta,
nie zeby mi bolo blbo ale boli ma stale ten sval nad prsnikom a vystreluje mi to az do lopatky ,take ako krc vtedy neviem pohnut rukou .Jeden den prava ruk druhy lava .Asi je to tym ze ked maboli lava strana tak cely den pouzivam pravu ruku a potom ma boli ta asi je pretazena ,no neviem.Inac mi nie je nic som v pohode ,rano su tvrde ako skaly a potom sa uvolnia a uz je dobre.Uz sa tesis na zajtra ,ze?