Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

elli23

trin a aku mas postavu ked dr ti chcel dat 275??? mne da dr iba 270 ze to uplne staci aby to nevyzeralo az prilis neprirodzene

elli23

ahojte babizne no dnes tu bolo trochu rusno :-)))pisu tu zeny ktorym stacia ich prsia a nemaju nic ine riesit iba nas a myslia si ze mi sme nejake kurvy s prepacenim a oni svetice skor by som povedala slepice naivne,je tolko zien co maju silikony a su slusne a zas zeny ktore nemaju prsia a su kurevnicky ako to tu bolo povedane.niektore nazory zien ma udivuju myslia si ze ich muzi su im verny a stacia im ake maju postavy...preberte sa,, chlapi podotykam ktory maju gule ,,nelezu do postele s krajsou alebo prsnatejsou ale potrebuju zmenu a nie taku ufrflanu zenu ktora tu riesi ze silikony by si nikdy nedala.a chlapi ktori tu pisu ze fuj silikony tak sem nepiste a rieste svoje zeny doma.chcela by som vas vidiet na zivo lebo chlap ktory nepozrie na krasnu zenu ci s umelimi alebo prirodnymi potom nieje kompletny.otvorte si svoju temu mi tu tiez neriesime preco zeny s malymi prsiai si nechcu dat silikony a chlapi ktory nemaju jasno a tvrdia tu ze im ich zeny stacia.ked vam stacia vypnite Pc a chodte sa venovat vasim inteligentnym najkrajsim a najmudrejsim zenam.a NERIESTE TU NAS

trin

Babulein,
ja idem az 3.12. ja mam bud menthor alebo meghan uz neviem ale chcem trvat na 300.tych 275 sa mi zda malo.fakt neviem. kolko pred op si si zacala vybavovat vysetrenia?

Livaa

to co sa tu deje,nejako rusno tu je :DD

Silvia a Ivica
fotky som pridala,dneska mam toho moc,takze niekedy inokedy ked tu bude klidek,papa pekny den Vam prajem :-)

tibčo

takže sa lúčim, čo už s vami cicinky, a modroocka55 musíš si poradiť sama, ako napísal adminko, ale možno sa k vám vrátim, celkom som si tu zvykol, a aj vy určite na mňa, ahojte "krasuľky"

tibčo

skúsim ti to opísať v niekoľkých bodoch, ale neviem či pochopíš ???
1. otvoriť v gimpe prvý obrázok a premenovat na "moja_prva_animacia.gif"
2. otvorit v gimpe druhý obrázok a stlačiť CTRL+C (alebo najprv vybrať
select tool a vybrat celý obrázok?)
3. prepnúť sa do prvého obrázku, stlacit CTRL+V
4. v ponuke vrstvy (layer) dať vytvorit novu vrstvu,
nemáš tam chlapa, ten tomu viac bude chápať