Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silvia a

Trin,
ahoooj:o)))
Musim zaklopat na drevo:o)klop klop
nehovorim ze mi je super ale ovela ovela ovela lepsie:o))dufam ze neprechvalim.Sice ma este troska motka ale uz "makam"

trin

silvia,
mala som vtedy chvilu cas,tak som skusila. ale asi zas az pondelok po 21:00,ak budes on.Mame kopec roboty a ten moj ma uz hresi,ze som stale tu. TAk sa opatruj papa
PS dufam,ze ti je uz dobre

trin

Babulein,Eli
mam 158cm,55kg ale asi trosku sirsi chrbat od cvicenia.povedal ze 275 alebo 300,vraj sa rozhodne na stole. ale sa bojim aby to nebolo malo, aby sa mi tam nestratili. nechcem ziadne bomby,ale aby bol vidiet rozdiel.

Livaa

babulein
to ti povie doktor ci sa mozes uz osprchovat,urcite si este prelepena....ja som sa az po mesiaci....to bol neskutocny pocit,a hyb sa ako sa ti da,postupne...a fotky mi mozes poslat ako ty chces a postupne budes pridavat po mesiaci a tak...

babulein

Baby, ako stare su tie fotky? Ja by som uz tiez rada prispela, ale este som ich nevybalila( 6 den po) ...V pondelok mam kontrolu, mozem sa potom uz normalne hybat a sprchovat??