Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tibčo

welina - ony si myslia, že nás môžu hádzať do jedného vreca tak ako hádžu seba, vieš na hrudi majú teraz veľa náplne, ale v hlávke ešte plastika nebola vykonaná :-)

Marselitta

modroocka55,
pises, ze ti je stale nejako blbo. to nechapem. ja sa citim celkom dobre.dufam, ze ta to coskoro prejde.

modroocka55

tibco,welina,dada,nelina,
na tomto fore je teraz ticho pretoze nie sme take blebe aby sme zabijali cas s niekym s kym nie je normalna komunikacia ,zial v tejto spolocnosti sa najdu aj ludia ktory maju malo svojich problemov a preto sa staraju aj o inych .Mozno je to aj dobre pretoze ak mate tolko volneho casu aby ste chodili na forum ktore neznasate .Bud ste fakt este deti to Vas ospravedlnuje alebo dalsi nezamestnani na ktorych idu nase dane.A este ,podla mna vsetci ste len jedna osoba len pod inym nckom ...je to priehladne,a patri to na psychiatriu nie sem ,prave preto Vas admin vymazava.Si myslite ze keby ste boli normalny tak vas vymaze?

nelina

to sa to tu ale utíšilo, jeden negatívny názor a hneď to tu ožije, dámy so silikónmi asi oddychujú, treba tie bolesti prespať, aby si niekto dobrovoľne dopriaval také bolesti, uff tak to ja nemusím

babulein

a co cakas? ze sa budeme bavit ako to vyzera na burze v new yorku ci co?? nevies citat aky je nazov tejto temy??