Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

jarka59
to je tvoja vec ze si nedas spravit prsnik,nevadi ti to si spokojna a vyrovnana....zase my nie sme spokojne a vyrovnane tak sme si dali spravit prsia.....my vsetky to vieme ze zivot nie je o velkosti prs,ale chceme byt my v tom zivote spokone tak sme si dali spatvit prsia....kazdy robi tak aby bol spokojny......a nie si sama,moja mama ma ten isty problem a vobec mna ako dceru neodsudzuje ale respektuje moj nazor......viem ze v zivote je najdolezitejsie ZDRAVIE

modroocka55

marselitta,
ahoj,no ako si dnes dopadla na kontrole?Vsetko ok?Mna vzdy boli ten sval nad prsnikmi hlavne nad pravym niekedy je to na nevydrzanie a trpne mi z toho cela ruka .Ak ma to do pondelka neprejde som zvedava co mi povie.

babulein

Jarka, chapem tvoje zmyslanie a neboj nie len raz nam to vsetkym prebehlo hlavou, ale myslim ze väcsina z nas uz mame svoje rodiny a deti a manzela ktory to bud podporuje alebo najneskor zacne ked je po operacii ( tak ako u mna) a nedala by som si ich ak by som bola slobodna a uz definitivne nie preto aby som sa pacila chlapom. len ten kto si ich dal, ver mi, si ich nedal kvoli okoliu ale kvoli SEBE. A Jarka, ta veta ze co ked sa pritrafi ten pravy a ten nas kvoli prsiam nebude chciet, to je dost povrchne potom od toho cloveka, to je to iste akoby ma opustil kvoli tomu ze mam male prsia...prirodzenost nespociva v tom ako vyzerame ale ako sa spravame...ahoj

modroocka55

jarka59,
ja viem ze nemas jeden prsnik a prave preto Ta to trapi .Preco inac by si teraz bola taka agresivna ak si spokojna?Spokojny ludia nie su utocny .

babulein

Jarka, chapem tvoje zmyslanie a neboj nie len raz nam to vsetkym prebehlo hlavou, ale myslim ze väcsina z nas uz mame svoje rodiny a deti a manzela ktory to bud podporuje alebo najneskor zacne ked je po operacii ( tak ako u mna) a nedala by som si ich ak by som bola slobodna a uz definitivne nie preto aby som sa pacila chlapom. len ten kto si ich dal, ver mi, si ich nedal kvoli okoliu ale kvoli SEBE. A Jarka, ta veta ze co ked sa pritrafi ten pravy a ten nas kvoli prsiam nebude chciet, to je dost povrchne potom od toho cloveka, to je to iste akoby ma opustil kvoli tomu ze mam male prsia...prirodzenost nespociva v tom ako vyzerame ale ako sa spravame...ahoj