Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

trin

livaa,
neviem, tak som sa zlakla,aj Mely nedopadla bohvie ako.Aj Babulein vravela,ze jej to nesil,ale lepil.Toho sa bojim,ked Mely to rozleptalo kozu a potom jej to musel zasit.Ale aj tak si nebudem hladat ineho.Risknem to. Ale strach bude vzdy a asi u hocikoho ineho.sto ludi,sto chuti.

Livaa

silvia a
kazdej po inej dobe odpuchaju prsia a tym sa im zda ze su mensie ako boli,pekne sa usadzaju a uz potom ostanu take ako su.....uz nie su take napnute a ztvrdnute....

Livaa

trin
ja si pamatam dievcata co isli ku Gubovi a chvalili si ho,myslim ze ho spominali aj tu,ale aj na zzz,v case ked ja som bola pred.....myslim ze v Ba spominali TOP Fabry,Minarovjech,Guba,a este ale uz si nespominam....
a preco zrazu pochybujes???

zuzkalinka

MODROOCKA
ajoj, citala som tvoje prispevky a chcela by som sa spytat, u koho ze si si to dala robit...prave si pozeram nejake foto a vyzera to dost hororovo