Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

trin, ak sa este pamatas na Mely, tak ta mala dost velke problemy u Gubu, podla mna je tak sebavedomy az je arogantny...s Mely som si pisala aj mailom podrobnosti ako s nou jednal a tak.., chodila tam dva mesiace a robil jej aj reoperaciu, ale az na jej ustavicne dobiedzanie, najprv ju chcel odbit, mala zapal, spominala aj to lepenie ze to bol des, rozleptalo jej to aj zdravu kozu a potom to predsa len zasil po tej reoperacii...tak neviem a babe co bola s nou na izbe ich dokonca vybral uplne...

ivica

micka to je v pohode, nepisane pravidlo! na parazitov nereagujeme, /stale ten isty jak obohrata platna/
zuzkalinka nemusis vpisovat svoj mail /koli uchylom/ aj bez toho mozes dat prispevok, doporucenie, registracia. Fotky sa neposielaju z rovnakych dovodov, len tak na poziadanie. Az budes PO dostanes sa do foto clubu, predtym hladaj na internete aj tu uz bolo par adries poskytnutych, hladaj v zadu, vsetky sme si najprv precitali co sa dalo a potom sa pridali, ked uz vies o com to je, uz mas aj konkretne otazky tak dievcata sa s tebou zacnu bavit. Vzdy je tu nejaka skvela skupinka ktora je prave aktualna a potom sa vytvori dalsia a tato zanikne, ked uz su dlhsie PO operacii je to tu zivy kolobeh...

babulein

Trin skype zial nemam. takze ty budes mat stehy?? hmm, fakt neviem od coho to zalezi..a dbaj na to aby ti dali tie pancuchy, zvycajne ich totiz nedavaju.

trin

Ahoj BAbulein,
mne povedal ze o tyzden na stehy,tak neviem.Preco si to u teba naplanoval tak,mozno je krajsia jazva,ked je to zalepene,neviem.Ale budem trvat na siti,diki.JA mam dva tyzdne DV a potom tyzden praca a su Vianoce. MAnualne sa ale moc nenarobim,viac pisem.Ked on je taky,ze si neda v nicom rozkazat,mam taky dojem. Nemas Skype,pokecali by sme?

babulein

Trin, kolko si si vyhradila volno??
ja musim uz v pondelok makat ale poviem ti este by sa zislo par dni. ziadne sprchovanie a ziadne dvihanie ruk. a to len preto lebo to nie je zasite!! asi by som na tvojom miete nasla niekoho kto tam este bol. co som sa dopocula od ineho chirurga, nikdy by to nezalepil lebo riziko ze sa impl. zapali je velke a to je ta najhosie co sa moze stat.drzim palce

zuzkalinka

BABY ako to tu vsetko citam, ste normalne zohraty club...:)) ja si tiez planujem dat robit prsia, ale chyba i asi odvaha....

elli23

ivica no dnes som uz odovzdala vsetky papiere a v pondelok rano idem uz odratavam davno.mam mensiu protekciu ale to asi preto aby ste sa potom na mne pobavili :-)

silvia a

Ivica,
zase mi nefunguje mail!!!skusim ti napisat s ineho tak sa necuduj ok.
Inak este je iba oktober ak by si nevedela!staci aj jedna vrstva obecenia:o)