Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

trin

raz som sa tu vrtala,az som sa dostala na nej stranku,myslim ze to bola nej kritika na chyrurgov,ze kam ist. len neviem,kde to bolo.Nic ti to nehovori?

ivica

osobne neviem, ale ked som sa napichla na tuto stranku to bolo pred letom jun/jul dost bab prave k nemu islo, ostava ti len prejst dla datumu tieto prispevky a mozno budes mat stastie na niekoho s mailom...a proste napisat..

ivica

Trin, mal by ti odpovedat na mail, ak nie , tak to uz o niecom svedci nie? aspon sa rozhodnes...Je zasa spusta bab ktore na neho nedaju dopustit, ja verim ze je dobry odbornik a ma mozno odoperovaneho viac ako ostatni, len ci mu to neudrelo do nosa...musi byt aj empaticky aj privetivi, to nie je vsetko o odbornosti aj ludsky pristup vela napovie..je to na tebe a verim ze je to tazke rozhodovanie.

trin

Pegy,Ivica
Ja mam u neho uz zajednany termin na 3.12. uz od leta. Neviem,co mam teraz spravit. Mne o tom lepeni nehovoril nic.Ked som sa ho pytala,ze kolkokrat po op musim prist,tak mi povedal,ze o tyzden na stehy,potom o desat dni a tak.Tak neviem ci ma zasije al zalepi. Uz mam z toho stres.Neviem co mam urobit.

zuzkalinka

IVICA
dakujem ti za radu, vies, uz dlho sa zaujimam o celu tuto vec s prsiami. som vlastne aj rozhodnuta, len stale mi chyba akosi odvaha..a potom neviem do cich ruk sa zverit, preto som sa obratila prave na vas kocky...je super, ze existuje forum ako je toto..idem si teda prestudovat starsie prispevky.....pekny vecer