Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

modrocka55
hej ja si len matne pamatam ako som sa triasla od zimy ked ma prelozili na postel,viem ze ma prikrivali dekami a perinou.....ale ta narkoza to je poriadna haluz,bleee

modroocka55

livaa,
ano ako podkolienky len to bolo aj na pate aj na prstoch ale necitila som sa v tom zle.Vecer mi sestricka vravi ze si to mozem dat uz dole a ja ze este nie aspon mi je teplejsie hihi

Livaa

modrocka55
ahaaa,tak to som nevedela,lebo to bola moja prva operacia....tak to tam mali lepsie,menej pracne ,lebo kym mi to omotala...a tak si si to obliekla ako podkolienku a bolo to :-))

modroocka55

livaa,
tam mali take nejake elasticke bandaze obliekalo sa to ako pancuchy a bolo to desne tesne tiez sestricka vravela ze je to aby sa zabranilo tromboze

modroocka55

zrkadielko,
bandaze mi dali hned po prichode aby som si ich obliekla a kedze mi bbola ukrutna zima aj som sa potesila ,dole som si ich davala az na druhy den pred odchodom domov

Livaa

modroocka55
bandaze sa nedaju obliect.....to su obvazy,ktorymi ti sestricka obvazuje nohy.....nemyslela si nahodou nieco ine?

Livaa

trin
ako ze nesil rez??? sorry ale nieco mi uslo kedze mam nabite dni.....a preco to nesil,aj to vysvetlil??? ked si nie si ista skus inde konzultacie,zato nic nedas,len aby si bola kludnejsia...

modroocka55

zrkadielko,
bandaze mi dali hned po prichode aby som si ich obliekla a kedze mi bbola ukrutna zima aj som sa potesila ,dole som si ich davala az na druhy den pred odchodom domov