Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

:)

baby to lepidlo o ktorom tu pisete sa pouziva v amerike namiesto sitia uz skoro na vsetko, najcastejsie na rany ktore vidno aj po zahojeni, a pouziva sa to aj an take komplikovanejsie veci..
tato vecicka je dost draha, ale je to vcelku supa, len sa divim, ze to pouzivali aj pri operacii prs, to som este vazne nepocula
a myslim ze sa to vola Dermabond

babulein

Trin, nerob si z toho hlavu, mozem povedat ze prsia su pekne, o tom potom, ale jasne ze sa bojim ze tie rezy sa otvoria a zapalia. tie pancuchy, no to fakt mozu dat, ved tie som dokonca dostala pri porode kde som nebola uplne v narkoze ale iba polovica tela bola "mrtva", takze tolko by mohli mat v sebe. to lepidlo, myslim ze to je nejaka novinka, aspon nikto o tom nic nevie, mozno je to na malu ranu ok, ale na toto..neviem, budem rada ak vsetko dopadne dobre, ale mam stale ten pocit ze ten jeden rez pali a to prso je aj viac napuchnute.ale to moze byt aj nahoda, ale baby zväcsa pisu o tom ze ich to svrbi co je znak hojenia, ja o svrbeni nemozem hovorit, skor to je neprijemne. kontrolu mam bud.tyzden som zvedava..
pa

babulein

Trin, nerob si z toho hlavu, mozem povedat ze prsia su pekne, o tom potom, ale jasne ze sa bojim ze tie rezy sa otvoria a zapalia. tie pancuchy, no to fakt mozu dat, ved tie som dokonca dostala pri porode kde som nebola uplne v narkoze ale iba polovica tela bola "mrtva", takze tolko by mohli mat v sebe. to lepidlo, myslim ze to je nejaka novinka, aspon nikto o tom nic nevie, mozno je to na malu ranu ok, ale na toto..neviem, budem rada ak vsetko dopadne dobre, ale mam stale ten pocit ze ten jeden rez pali a to prso je aj viac napuchnute.ale to moze byt aj nahoda, ale baby zväcsa pisu o tom ze ich to svrbi co je znak hojenia, ja o svrbeni nemozem hovorit, skor to je neprijemne. kontrolu mam bud.tyzden som zvedava..
pa

modroocka55

livaa,
no to teda je ,ja som bola tiez prvy raz v narkoze a tiez som si to predtym predstavovala krajsie ze si pospim ahotovo.A to Ti mi potom bolo este aj spatne ako namotana som bola