Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

liza

Ahojte baby,som velmi rada,ze je tu taka diskusia.Dufam,ze aj ja budem patrit co chvila k vam,prsandam.16.10 idem na konzultaciu do chirmedu,ku Dr.Kacmarovi.

ivica

trin, asi sme ta aj my trochu vydesili, pozri chod podla svojej intuicie, mas pravdu ze pokafrat sa moze hocico hocikde je to aj o stasti, vobec na take veci nemysli, lebo v takomto rozpolozeni sa tych ceculiek nedozijes...proste sa len tes a mysli na to ze budes mat pekne prsia od jeziska....ved si posluchala, bude to ok a bude!!
Dnes som lezala na boku a nebolo to zle....ale tusim mi je uz na chrbte lepsie..tak som si zvykla../3 a pol tyzdna od OP/

ivica

sranda je ze mne napriklad vobec nedali bandaze na nohy, ak mi nieco dali tak az po uspati, ale ked som sa prebrala nic som nemala tak asi nedali alebo zabudli...:-))

modroocka55

zrkadielko,
bandaze mi dali hned po prichode aby som si ich obliekla a kedze mi bbola ukrutna zima aj som sa potesila ,dole som si ich davala az na druhy den pred odchodom domov

modroocka55

zuzkalinka,
ja som spokojna s vysledkom vzdy musis vychadzat ake prsia mas teraz aky tvar vsetko Ti ostane rovnake len sa naplni objem.Ja mam 275cc a stali ma 60 000 .Su to take pekne trojky .Zalezi aj aka si vysoka a kolko vazis ale to Ti vsetko vysvetlia na konzltacii sami Ti navrhnu co je pre Teba najlepsie

zuzkalinka

modroocka
dakujem za ospoved, takze ty si na 100perc.spokojna?? mozem sa spytat, ake cislo si si dala a co ta to stalo?? ja ich totiz nechcem velke, chcem to co najlepsie utajit pred okolim...:((

modroocka55

zuzkalinka,
ukazaovali mi aj fotoalbum s prsiami ktore robili a aj take ktore museli opravovat po inych chirurgoch