Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

modroocka55

silvia a,
ale keby si ich mala zalahnut tak to uz si viac na bruchu ako na boku...tak Ty sa uz aspon vyspis ...no co uz pre krasu sa naozaj trpi hehe

modroocka55

trin,
a tak som sa ozvala jednej znamej o ktorej som vedela ze ma spravene prsia ona mi porozpravala vsetko o operacii aj mi ukazala svoje prsia ,takisto mi hovorila o dalsich babach ktore boli u toho isteho doktora ako ona a vsetky su spokojne a to ma presvedcilo

modroocka55

trin,
ja som bola na tom takisto ,vobec som nevedela kde mam ist info som mala len cez internet co som si pozerala rozne stranky ani o tomto fore som vobec nevedela .Tak som sa z Lucenca odtrepala na konzultaciu do Ba na do Interklinik tam sa mi to aj pozdavalo az nato ze chceli odo mna 105 000 a v den operacie som mala aj odist domov co sa mi zdalo dost brutalne ist po narkoze a operacii 250 km autom ...teraz som rada ze som to neabsolvovala.Potom som citala ze primar v BB na Rosveltovej ma dobru pracu aj operoval muza na zenu a tak tak som isla tam na konzultaciu ale pan primar tam nebol a zobral ma uplne iny doktor ktory ma aj svoju kliniku v Leviciach ,konzultacia trvala asi 10 minut s tym ze by bolo najlepsie keby som isla do levic .....cize k nemu a zase to bolo o peniazoch ...nemala som z toho dobry pocit...

silvia a

Modroocka55,
ja na boku spavam asi tyzden,som mesiac po op,a dr povedal ze mozem ked sa mi da,len mam davat pozor aby som nezalahla prsia

trin

na zivo som nevidela,ako si myslela,ze vtedy sa rozhoduje najlahsie. ja viem sto ludi,sto chuti. Ak si najdem niekoho ineho,ten ma moze dovrzat takisto. Asi to necham tak.risk je zisk? keby si vedela aka som uz z toho dopletena. kam ist,kam neist. porazi ma

modroocka55

trin,
este si nikomu nevidela nazivo spravene prsia?tak sa rozhoduje najlahsie .Aj ked sa hovori ze aj mudry schybi vzdy tam je aj riziko ci vsetko dopadne podla nasich predstav

modroocka55

ivica,
mne tiez doktor povedal ze 6 tyzdnov by som mala spat na chrbate a potom uz ako chcem,takze este musim vydrzat cez 3 tyzdne ,joj tak by som sa chcela poriadne vyspat

ivica

trin, mne to nic nehovori, mozno sa ti niekto ozve, mas este cas rozhodnut sa, skus ist este inam na konzultaciu a porovnas ...
modroocka este spim na chrbte ale pristihujem sa v noci pri tom ako sa skusam prevalit, ale zatial som vydrzala tak 10 sekund, zly pocit, akoby som nemohla dychat..bude to o psychike, treba trenovat..ale radsej vydrzim co najdlhsie nech sa "ujmu" riadne a rovnomerne..:-))

modroocka55

Ivica,
uz spavas aj na boku alebo stale len na chrbate?Lebo ja sa uz bojim ist aj spat boli ma z toho strasne chrbat