Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkalinka

baby ja mam ten isty proble ako mima tiez som v zahranici, budte take dobre, ktora s tym uz ma skusenosti, napiste...diky

Livaa

liza
myslim ze nebudes dlho cakat,podla toho kolko maju naplanovanych zakrokov a hlavne musis byt po menstruacii....ja som sla az o mesiac a pol,ale to kvoli tomu ze skor som nemohla.....ja som sla do prace na 12 den po zakroku.....uvidis sama ako sa budes citit....

liza

Livaa
Ako dlho si cakala od konzultacie na operaciu?Ja idem na konz.16.10,neviem aka je asi cakacia doba.A po akej dobe si mohla ist do prace?

Livaa

elli23
drzim palce,neboj vsetko bude ok,nemysli na to,ale na to ked uz sa budes pysit novym poprsim,vsetky sme to zvladli,zvladnes to aj Ty.

mima8

Ahojte baby.Aj ja chcem ist k Cervenovi,len mam taky problem,ze som v Anglicku a neviem ako to vyriesit s konzultaciu,lebo ja by som najradsej letela domov a mala konzultaciu,predvysetrenia a operaciu do mesiaca za sebou,len to sa asi neda.Nebola z Vas niektora takto zo zahranicia na OP?Inak kamoska bola nedavno u Cervena a maximalna spokojnost.