Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

liza
to co som mala pred zakrokom,to sa neda nazvat ceckami,proste hruuza....jasne ze som spokojna s velkostou,hoc mohli byt aj troska vacsie ale som spokojna,to sa neda porovnat co som mala....

Livaa

liza
neviem ci sa to zmenilo a presne si to uz nepamatam,to sono 500sk, ekg+krv 1000sk ,fakt uz si to nepamatam,vsetko ti povedia na konzultacii....

modroocka55

mima6,
myslim ze to problem nie je stihnut to do mesiaca lebo aj ja som to tak stihla .Len sa objednaj uz z Anglicka a aj povedz nech si Ta zapisu rovno aj na operaciu .Predvysetrenia robis len tyzden pred operaciou a mas ich vsetky za jeden den.Rano ides nalacno na krv,nesies aj moc vsetko u svojej obvodnej doktorky a potom ides na EKG tam je dobre ist nalacno tiez ale treba predtym pit a stade na interne .Vsade to mas za 5-10 minut.Ja som dokonca za nic ani neplatila.A to je vsetko....

Livaa

liza
pojdes na sono do starej nemocnice,sestricka ta objedna a hned ta vezmu,potom ti zoberu krv v Chirmede,a sestricka s tebou pojde na predoperacne vysetrenie...to si vsetko platis lebo si uprednostena....