Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

monka

ahojte baby, no ja tiež uvažujem..:)len som pozerala tu galeriu akurat čo nehala ivica odkaz na nu a neviem no prišlo mi to fest neprirodzené také divné lebo som si to predstavovala ako normalne prsia len je to fakt vidno ja by som si to toiž chcela dat tak v tiichosti zvacsit ale tento tordiel by si vsetci vsimli fakt je to take divne či čo moc sa mi tie fotky nepacili

babulein

horuce ich nemam, jazvy si nevidim su totiz prelepene. bojim sa to dat dole aby som nahodou nestrhla nieco z toho rezu. Prvy krat mam takuto bolest, a iba v tom jednom reze. Pozna to niekto??

trin

A mas to na dotyk horuce oproti tej druhej jazve? aj si ich vidis? nemas teplotu. ten popis by sa hodil na nieco zapalene. a ak ta to znervoznuje,tak mu zavolaj a hotovo. Ved si tam nechala velke love,tak nech sda stara.

babulein

BABY pomoooc. Dnes ma ta jazva strasne boli, taka pichava bolest az ma ide vystriet. CO to je?? Som dva tyzdne po... Je mozne ze to je zapalene?? Alebo sa ten rez odlepil?? Alebo to je normalna bolest? neviem sa na nic ine sustredit, 4 min je pokoj a potom 30 sekund akoby mi ich prstom niekto otvaral!!!

trin

No trosku ste ma znechutili,ale uz to preslo. Treba verit,ze to bude ok.No tak verim.MAm super manzela,aj mamu. TAk ma celkom podporuju.
Babulein,ake ti to dal velkost nakoniec a ten typ?

nice

ahojte baby chcela som ist na zvetšenie prs už v january ale pracujem v zahraniči a neviem či by som to stihla do mesiaca.. budem moc ist po troch týždnoch naspat do zahraničia? a kto je dr.Cervena? na ktorej klinike?