Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

ditus
samozrejme ze po zakroku mozu nastat rozne komplikacie,ci uz telo neprijme ten implantat,ci sa nezdeformuje prsnik,nepraskne....musi sa s tym pocitat co ak,ziadny doktor ti nezaruci ze sa nic nemoze stat.....ale u vacsiny zien je to ok :-)

dituš

Ja som pred včerom pozerala jednu reláciu, kde boli ženy čo si dali silikóny, je nepodstatné, že si z nich ten moderátor robil riadne uťahoval, ale chcem sa spýtať či je pravda, že sa môže po čase prsník zdeformovať, tá deformácia sa týka niečoho takého, vyzerá to vraj, ako keď má niekto druhú bradu. Vzniká to vraj vtedy keď sa prsník, v ktorom je implantát nemasíruje správne. Je to pravda??

ivica

ahoj monka, tie stranky su zahranicne a tam to fakt niektore /väčšina/ preháňaju. 400,500,600 ml , ta druha adresa je tusim o nieco realnejsia, potom uz len hladaj fotky jednotlivých kliník, dobre ti to modroocka vysvetlila...ja detto som si nechala urobit z nuliek len mensie dvojky /245ml/ a tiez si to nikto nevsimol ani v praci ani v okoli, len ak by som chcela tak sa da s tym pekne pracovat je co dvihnut aj dat do podprdy a do vystrihu, ale ked nechcem , prsia nikde...Proste povies svoju predstavu, ostatne ti uz povie konkretny chirurg. A väčšinou su za prirodzene prsia, navrhnu menšie /menej komplikacii/ Niektorým by väčšie ani nemohli dať aj keby ako chceli. /málo kože na prekrytie - aj moj prípad/ Aby sa nečrtali obrysy impl. Proste stači keď sa rozhodneš ostatné už ide samospádom..

modroocka55

monika,
je to individualne kazda to znasame inac .Ja som isla po dvoch tyzdnoch do roboty ale nic tazske nedviham doteraz .Robi mi problem vysavanie ,zmyvanie .Malu na ruky dvihat nemozes aj mesiac .Nemozes nijako namahat prsne svaly ,vsak uz ked das tolko penazi tak aby si si to potom nejako nepokazila

monka

óóó tak to si mi teraz dobre vysvetlila si to viem ovela lepsie predstaviť no a myslíš že je to možne aj na md manžel si može zobrať len dva tyždne volno a mala bude maš vtedy rok a 6 mesiacov

modroocka55

monika,
este rataj s tym ze prsia sa formuju priblizne polroka po operacii cize az potom su najkrajsie ,cim dlhsie si po operacii tym su prirodzenejsie

modroocka55

monika,
ja som spokojna ,musis ratat s tym ze tvar sa nijako nezmeni dostanes en objem .Budu to tie iste prsia ktore mas len plnsie.Tzn.ak ich mas viac od seba budu aj potom viac od seba,alebo ak mas nizsie bradavky tak aj potom ich budes mat rovnako nizko ,ak ich mas jemne ovisnute take budu aj po operacii len tym ze sa naplnia nebude to tak viditelne

monka

modroocka ked pojdes par stranok dozadu ivicatam nechala odkaz tam som len klikla ved ja som tiež predtým videla galerie s peknymi prsiami tak som sa trocha vyplasila ...a si spokojná lebo ja už zo ti roky sa trapim s malymi prsiami a už na to nemam nervy tak sa chcem objednať

modroocka55

monika,
aku stranku si si to pozerala s fotkami?Pytam sa preto lebo praveze mne vobec nepripadaju prsia umele.Vzdy zalezi od velkosti aby boli umerne k postave a inac su na nerozoznanie od pravych .Som 3 tyzdne po operacii a nikdo si nic nevsimol .