Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

elli23

ahojte no uz som po operacii.prvy den bola hroza taku svalovicu som mala na prsiach a na bruchu ze som sa nemohla ani pohnut ale teraz je super uz.no a s vysledkom som spokojna.vsak poslem foto potom

zuzkalinka

editka
to myslis vazne??? a na ktorej klinike si bola??? ja mam neuveritelne komplexy z mojich malinkyk, pretoze som vysoka a nevizera to vobec dobre...

edita

AHOJTE KOCKY,ja som len dnes našla toto forum a chcem vám povedať : ja som si dávala robiť prsia ped 8 rokmi a keby som mohla ROZHODNUTIE BERIEM SPAŤ zhruba mesiac po operácii mi vznikla hrozná asymetria prsníkov čiže znovu mi robili rekonštrukčnú operáciu ...a minuloročnú zimu pri lyžovaní som mala nepríjemný pád a mala som defláciu implantátu teda unikanie naplne potomto som si definitivne implantaty dala odstranit a ostali mi po nich ovisnuté natiahnuté dvojky rada by som všetky dievčatá ženy UPOZORNILA NA TÚTO HROZNU SKUSENOST PRETOZE VZDY JE TO RIZIKO ABSOLUTNE MI TO CHVILKOVE POTESENIE S PEKNYCH VELKYCH PRS NESTALO ZA TIE BOLESTI A TRAPENIA KTORE SOM SI PREŽILA PRETO SI PROSÍM VÁS VŠETKY DOBRE ROZMYSLITE ČI VÁM TO STOJI ZA TO PODSTÚPIŤ TENTO ZÁKROK VACSINOU SA ROZHODNETE ist na operáciu pod vplyvom vidiny tych krasnych vecsich prsnikov ale nezabudnite na to že možte skončiť s ešte horšími prsníkmi ako máte teraz fakt si dobre rozmyslite či sa radšej neoplatí tešiť z menších prípadne povisnutejších zdravých prsnikov ako si prežiť taketo peklo zbytočne vyhodiť veľa penazi a śkončiť s ešte vacsimi depresiami ako mate teraz samozrejme možno budete mať štasie ale to vam žiadny lekar ani tu ani v zahraničí stopercentne nezaručí ...

ivica

a v podstate ktorá z vas si mala prsniky masirovat??, mne nic take nehovoril, pekne v klude, dla mna to vsetko zabezpecuju tie specialne podprsenky...o dva tyzdne idem na kontrolu a uz ju mozem odlozit a nosit normalne pradelko, nic o masirovani a nijakom zvlastnom osetrovani neviem. a myslim ak sa neobjavia komplikacie do tých 6 tyzdnov, tak je to dobre. Mne uz po dvoch tyzdnoch /prva kontrola/ povedal, ze to najpodstatnejsie pre buduci tvar mam uz za sebou. A z týchto cez tisíc prispevkov co tu je viem len o jednej babe co musela ist na reoperaciu s jednym prsom a uz je to ok. Riziko je kazde rano vstat...myslim vseobecne..