Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katica

no to je možné, že komplikácie nenastanú u každej, ale každej, ktorej ich raz vyjmú budú prsia visieť, aj to je za uváženie hodný fakt

Livaa

monka
to ano,ale to ti povie aj doktor ,ale nikto nikdy ti nepovie ze sa to moze staj aj tebe....to nevie nikto len tvoje telo.....a ty si nevedela o moznych komplikaciach??? vzdy sa moze nieco vyskytnut a nielen pri zvaccseni prsnikov ale aj pri beznom zakroku....je to len na tebe ako sa rozhodnes

Livaa

edita
ano vzdy dufas, ze tebe sa to nestane....to asi kazda.....ty mas zlu skusenost tak teraz to odsudzujes,ale kebyze ti nic nebolo tak by si nebola proti....vzdy to nevyjde za kazdu cenu...je mi to luto.....ale ja som spokojna zatial a verim ze aj budem...

Livaa

edita
a to ti doktor nepovedal ze mozu a nemusia nastat komplikacie ?? mna na to upozornil a uz bolo na mne ako sa rozhodnem....ja poznam vela dievcat ktore su po zakroku a nemaju ziaden problem,ty patris asi k mensine ktora bohuzial mala komplikacie a telo ti neprijalo implantaty.....ale to nemusi platit na ostatne,pri kazdej operacii je moznost rizika.....

edita

viete ono je to fakt o tom propagované je to uplne dokonale ale realita je ina !!!! velmi by som chcela aby ste si niektoré zobrali moju skusenosť k srdcu

edita

tibčo ako musim priznať s tou ovisnutou kožou je to hroza pokušam sa na to aj cvičiť ale nic moc a marko myslím že ak jej budu hrčku vyberať silikony jednoznačne tiež alebo vymeniť

edita

zuzkalinka celkovo je to veľmi ťažke rozhodnutie ked vidis tie krasne fotky po operacii citas spokojne nazory ale nezabudni že to zle ti nikto nikdy nepropaguje videla si už nejake fotky ked to dopadlo zle? nie,lebo to ti nikto neukaže ja osobne poznám dalsie dve zenske ktoré su so svojimi implantatmi maximalne nespokjoné jednak ich bolievajú prsia aj tri roky po operacii jednak sa ti može zle zahojiť jazva a mas dalsi komplex vieš keby to bolo len o tom že vždy to dopedne super tak všetky nevahame a ideme ale nie je to tak ! ja som bola na zákroku v Banskej Bystrici a po deflácii mi implantáty vyberali v martine a teraz som sa odvážila svoju skusenosť podať dalej lebo je to len biznis nuž kto ti o tom bude hovoriť to zlé ked dostane dobre zaplatene nikto ...a myslím že na vyskoých dievčatách je uplne bežne mať menšie prsia ak nemaš nejaku deformitu hrudnika a mas pekne male prsia neoplati sa ti podstupiť taketo riziko

marko

ahojte,priatelka ma silikony 9 rokov a nasla si pod bradavkou daaku hrcku. Sme s toho obaja nervozny a ona sa velmi boji ist k lekarovi. jedna znama jej povedala,ze prinajlepsom jej ich mozu dat von. Prosim Vas oni by sa mali po daakom case vimenit????????