Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

Ked mas niekoho skutocne rad,tak sa s nim nerozides kvoli tomu ci ma ovisnute prsia alebo ma zvacsene prsia,to je dost ubohe.....mas ho rad/a taka aka je.....neviem co to tu zbytocne riesite co bude az bude,bud milujem alebo nie.....

Pegy

Baby kaslite nanho ,ved on sem chodi len rypat.Co moze chlap o to vediet!A tych 15 rokov hovori za vsetko!Z kazdou operaciou ide urcite riziko.A neviem o akych neznesitelnych bolestiach sa tu hovori ,ja som ziadne nemala a na 5 den som makala.Ked mi budu muset vybrat implantaty tak si dam znova a obetujem iba jednu dovolenku.

dracica

dodam ze mam tri kamaratky ktore to maju jedna cez to aj koji ma dve deti vsetky mali to stastie ze ich maju naozaj pekne a nemenia ziaden tvar a posobia aj na dotyk prirodzene a ten kto povie ze by nechcel umelu zenu po svijom boku tak ten to nikdy nedrzal v ruke vobec to nerozoznate

dracica

ahojt baby dost dlho som tu nebola a idem na zakroko uz coskoro citam aj negativa ktore ma nepresvedcili o tom ze nemam ist na operaciu zalezi to od kazdej z nas ja som clovek co vyskusa uplne vsetko a ked t nevychadza podla mojich predstav tak sa z toho poucim a to je aj pripad na prsia ak mi maju ostat prsia na bruchu ak by sa mi to telo nezobralo tak ok ale viem ze som preto spravila vsetko lebo s tymto co mam odmietam zit a s myslienkou ze som preto nic nespravila sa nezmierim tak vsetkym odvaznym do toho a dakujem aj za zle skusenosti ale neodradilo ma to

elli23

je super ze tu niekto pise aj neg.skusenosti s implantatmi.edita ako povedali livaa keby sa ti to nestalo tak si doteraz spokojna...to je zivot...tibco ty asi vazne nemas co robit iba kritizovat.ja som 3 den po operacii.sama som sa rozhodla ze ich chcem o rizikach som bola informovana sto ludi sto chuti.to je vlastne jedno nebudem vas riesit

modroocka55

modroocka55,
cely zivot je jedna velka hra s loteriou .Vsak aj letiet lietadlom na dovolenku je hazard so zivotom ,to lietadlo nie je dokonale a ani piloti a predsa aj ked so strachom vsetci veselo cestujeme .Za dovolenku vyhodim kazdy rok 40000 a ta radost sa konci po necelych dvoch tyzdnoch ,a tiez to nie je vzdy dokonale a nie raz som aj lutovala ze som vobec niekde isla.Tak ak sa mam z prs pri mensom stasti tesit 5 alebo 8 rokov tak tych 60000 za to stalo...Nebodaj mi prsia vydrzia 15 a viac rokov tak je to super.Vytahane som ich mala aj doteraz tak ked ich budem mat vytahane v 50-ke ak sa jej dozijem ????????????[vsak nikto tu nie sme vecne ]tak ma to uz trapit nebude .Trapi ma to tu a teraz a preto chcem problem riesit teraz ,nemozem predsa riesit problem ktory mozno?????????nastane o 10 a viac rokov .To mozno uz aj budem rozvedena ,mozno treti krat vydata mozno s dalsimi dvoma detmi.....mozno..mozno...cely zivot je len velke MOZNO

dituš

ja som rozmýšľaľa nad tým, že keď bola niektorá z Vás pred zákrokom úplne plochá, dala si silikónové implantáty, po čase ich vyberú, čo potom, no potom bude ovísať skutočne len koža, bez svalu, a aj keď už budete staršie, myslíte si, že by ste sa nemali aj potom páčiť vašim mužíkom, čo keď sa on na starobu obzrie za krajšou, aj keď nie s dokonalými prsiami, no nechcela by som na starobu ostať sama, treba si to skutočne zvážiť, a rozmyslieť si to, nakoľko to určite nie je teraz bez implantátov až také hrozné, no potom raz bez nich to bude skutočná nočná mora, ako sa potom s tým vyrovnáte