Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

Zrkadielko,ano je to taka riadna svalovka,pichanie a hlavne tlak na prsia.Vsetko mas odkrvene takze ked vstavas z lahu vsetka krv sa ti navali do prs ale je to len chvilkova zalezitost.Je to otazka par dni.Ja osobne nehovorim o bolesti ale je to len prijatie implantatu a jeho vahy.Je to o tlaku ako ked ti niekto sedi na prsiach a tebe sa preto zle dycha.

ivica

moc pekné od teba Andrejko, prosím daj mi pozor na dievčatá a ďakujem za sprostredkovanie informácií, ktoré mi pomohli v mojom rozhodovaní...

Andrej

tibco,
tak s nimi nedebatuj tu. Ako som ti uz raz navrhoval, zaloz si vlastnu temu. Ak nebude porusovat pravidla... nebudem s nou mat problem.

tibčo

Nazdar Andrej, ako si si všimol, nie ja som začal používať nick iného, nič proti tebe nemám, ale treba niekedy prečítať príspevky aj dievčat čo si tu píšu, človek s nimi začne jednať slušne, ony ho začnú osočovať, až ma potom vyprovokujú. Nie som chlap čo sa len tak nechá. Sorry

Andrej

pozeram sa... :)
.
Tibco sa nam vratil... a pekne nam nadalej porusuje pravidla, tym ze tu debatuje sam zo sebou pod vela Nickami. :(
.
Ak ta mozem poprosit, chod zachranovat svet niekde inde... robis mi len zbytocnu pracu.
Dakujem

ivica

najúbohejšie zo všetkého je ísť na tému ktorá sa ma absolútne netýka a odbavovať sa tam....
Dievčatá lúčim sa s Vami, som už mesiac PO, som spokoná a nič neľutujem. Ak môžem poradiť, tak sa zaregistrujte a nikdy nereagujte na urážlivé príspevky. Tie svedčia o úbohosti prispievateľa nie toho kto ich číta, alebo sa nechá vyprovokovať...A tak to aj všetci berieme. Majte sa fajn.