Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bejka

ahojte babule..chcem sa spytat niekoho z Vas...chcem si aj ja dat spravit silikonove prsia..len chcela by som to vidiet ako to vyzera,neviete o nejakej stranke kde si to mozem pozriet..najviac ma zaujmaju stehy,ci je to moc velke a ci to je vidiet...

Pegy

Baby vsetkym, co sa chystate na zakrok drzim palce.Dajte o sebe vediet,tesime sa na vas a hlavne prispejte foteckami do naseho albumu.Kontaktujte tu ,Livu,

nela

možem potvrdit,že netreba sa bát dat si to urobiť.ja mam nové prsia 4 roky a som velmi spokojna.stojí za to aj ta hrozna bolest po,potom je to už super.

dracica

pre vsetky odvazne KOCKY AK STE SA PREDSA ROZHODLI DAT SI SPRAVIT PRSIA TAK ODVAHU A HLAVNE SI UVEDOMTE ZE TO ROBITE PRE SEBA A NIE PRE VASEHO MILACIKA ANI SI NEVIETE PREDSTAVIT AKO SA VAM VRATI SEBAVEDOMIE A JE TO UZASNY POCIT NAOZAJ JA TOMU VERIM A ZIADEN ANI ZIADNA BY MA NEODRADILA A TO ICH NEMAM ANI HROZNE ALE CHCEM PEKNE A PEVNE TAK SA NEBOJTE A DEBILOV OTRAVTE

dracica

zuzkalinka ta co ma deti si to dala robit v 18 tich a ta ma dve deti dnes ma 33 a vsetko ok, druha ma dvojicky a 6 rok vobec nic sa nezmenilo bola v martine, a tretia je bez deti a ta nema tiez problem dala si to len nedavno v BB a perfektne 235ml velmi pekne tak naozaj ak si veris a si rozhodnuta tak preco nie a robia to ako na beziacom pase naozaj ja idem 8.11 a tesim sa