Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

naturalka

livaa prepáč nemyslela som to doslova len nechapem prečo napriklad editin pribeh nie je pre vas ponaučenim jednoducho pokial sa jednej z vás niečo take nestane tak sa neuvedomite vies mne je to osobne luto a hlavne ked mlade pekne dievča podstupuje taketo rizika

Livaa

naturalka
preco nam prajes zle,niekto z nas Ti ublizil alebo nieco podobne??? len aby sa ti to nevypomstilo.....Vaz slova moja...

naturalka

ahojte, no podľa mna si vobec neuvedomejete riziká prajem vám aby sa aspon jednej z vás stálo to čo edite ako som čítala a potom by ste si uvedomili ake veľke to riziko je pozerala som tu galeriu ano vyzeralo velmi dobre ale prsia predsa neukazujete každému aby ste ich mali uplne dokonale nie ...ved baby sa zamyslite

dracica

bejka najdi si klascku stranku www.sil.prsia a to ti vyhodi dost vela informacii a su tam aj obrazky ja som to studovala asi pol roka stale ale tato stranka je super ,lebo tu si vymiename informacie a ako vidim aj obrazky ale popozeraj urcite najdes vela stastia