Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

modroocka55

zrkadielko,
tam mi dali lieky aj infuziu tieklo mi to do vecera do deviatej alebo do desiatej ,na druhy den mi uz nedali nic ale mi bolo blbo tak som si sama vypytala od bolesti.A inac potom mozes brat Ibalgin ,Brufen ,Novalgin ale ten vraj znizuje tlak .Este co Ti odporucam zober si flasu Coly .Po narkoze Ta bude strasne smedit a ak Ti je spatne Cola pomaha mne to hned sestricka povedala .Inac pyzamo Ti nie je treba tam Ti daju ,zober si papuce ,ponozky aj zupan ,bude Ta triast od zimi.A nejaky vankusik pod hlavu.Neboj prejde to rychlo o kolkej tam mas byt?

zrkadielko

modroocka, tak to je dobre, ze ti je uz lepsie.poznam jednu,ktora hned na druhy den isla na nakupy a zase aj taku , co mala bolesti a komplikacie pol roka po operacii, koli zapalom. Modroocka, dali ti po op. nejake lieky,aby sa pedislo zapalu?joj, keby som to uz mala za sebou...

modroocka55

zrkadielko,
ja budem mat v stredu 4 tyzdne po operacii.Este ma pobolievaju prsia hlavne po vonkajsich okrajoch a bradavky mam nenormalne citlive.Vcera som si prvy raz lahla uz aj na bok ale po chvili som sa znova pretocila na chrbat [najako som si uz nan zvykla]Tento tyzden si uz idem kupovat nove podprsenky tak uz sa tesim.A to zvieranie v zaludku ma asi kazdy je to prirodzeny strach pred operaciou

zrkadielko

dakujem za povzbudenie. mam taky zvlastny pocit az mi zaludok zviera:) operuje ma dr. Cerven a velkost mam 300cc pod sval, okruhle, rez pod pazuchou. Modroocka ty si uz asi mesiac po,vsak. ako sa citis?este nieco pobolieva?

modroocka55

zrkadielko,
drzim palceky a neboj v Novamede je super aj klinika vyzera super aj sesticky su zlate .Kto Ta bude operovat?

isisse

ahoj baby... mam prsia 79 cm (nie pod prsiami, ale samotny obvod prs) 165cm a 50kg... mam sice len sestnast rokov ale uz mi prestali rast, ziadna zmena najmenej rok... mam nejaku sancu aby nabrali druhy dych a spravili sa mi aspon acka? nemate na to nejake triky? papkam dost, beriem hak, a nepoznam ziadnu babu co by mala mensie prsia ako ja...

janiq

Naturalka: neprajem ti do zivota nic zle (to moze len primitivny clovek ako ty), ale ak sa ti aj nieco prihodi, tak si spomen na svoje hlupe slova, co si tu napisala... Maj sa.

Livaa

naturalka
moja my vieme ze tu iste riziko je,ale rizika mas vsade,vzdy sa moze nieco stat....my s tym pocitame a je nam tiez luto ked to niektoru z nas postihne....vacsina zien je po detoch ktore si to davaju roboit a ja patrim medzi ne....a ver ze mi to pomohlo a nelutujem to.....