Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janiq

V BB je perfektne. Sestricky su zlate, ja som kecala s nimi v noci u nich v sesterni :) a pozerali sme spolu telku :)

zrkadielko

dakujem ti modroocka, si velmi zlata, este ,ze je tu to forum, uz by som zupan zabudla. mam tam byt o 8 rano samozrejme nalacno a nasmadno,neviem,ako to bez vody vydrzim,kedze cestujem cca 3.5 hod do BB(som z Michaloviec) Tu kolu si urcite vezmem,aspon mi dvihne tlak, lebo ja mam dost nizky.
Livaa a kde to vlastne su tie fotky, by som tam rada nazrela:)

ester22

ahojte, fajn ze taketo forum existuje, precitala som si tu par stranok dozadu.. chystam sa tiez na zvacsenie, nie som vsak este rozhodnuta. bola som na konzultaciu u Dr. Sisku v ULK, ten mi navrhol operaciu v lokalnej anestezii, zaujimalo by ma ci to tu v lokalne niektora z vas absolvovala a ako to prebiehalo? dakujem

modroocka55

zrkadielko,
a nieco mi davali aj od zapalu kapackou ale neviem co to bolo.Neboj na izbe nebudes sama vzdy ste dve tak aspon mozete kecat aj radio tam je a hra potichu celu noc takze cas prejde rychlo