Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

modroocka55

livaa,
no pytala si sa ma ze kto sa mi nepacil tak som napisala kto sa mi naopak fakt velmi pacil ak tam mas pristup kukni sa ak sa Ti chce.Aj na nasom rajce mam favorita je to Marselitta ma ich neskutocne krasne

Livaa

modrocka55
straasne vela ich tam pribudlo a pribuda,ved aj ty teraz nedavno :-)) a ani si ich uz nepamatam vsetky ake kto mal,a est aj vy tu teraz,mam z toho mis mas :DDDD

modroocka55

Livaa,
vacsina sa mi nepacila tazsko takto povedat ale co sami veeeeelmi pacila mala danita to je neuveritelne ako jej ich urobil perfektne

Livaa

modrocka55
aj ja som tam isty cas travila na ceskom omlazeni a mam aj tam album ale pod Eja....a koho sa ti nepacili??

modroocka55

zrkadielko,
to je pravda ze za kvalitou sa oplati cetovat ,najlepsie je ked prsia vidis nejake predtym ako su urobene .Ja som bola na ceskom rajceti a muzovi som povedala ze keby som toto videla pred operaciou tak ani nejdem ...90 percent su zle spravene prsia aspon na fotkach to tak vyzera

Livaa

pegy silavia a
no je to tam,je to blby program,kedze mi posielat stale nejake nove foto,tak ten popis sa automaticky strati ked pridam nove fotky. Musela som vytvorit adresare s vasimi fotkami a uz ku fotke pridat aj popis,aby ked to nacita uz to nemusim furt dopisovat. A ani zoradit sa nedaju,on si ich zoradi ani neviem podla coho,vobec nie tak ako su ulozene v adresari.....